Nejste přihlášen/a.
Mám stažený program Malování, jen v anglické verzi, nedaří se mi jej počeštit. Určitě je to snadné pro odborníka, mě se to nedaří
Potřebujete přeinstalaci a tu vám musí udělat nějaký ajťák. Jako neznalci se vám taková akce nepovede, pravděpodobně toho víc pokazíte než vylepšíte.
Ale nemusíte zoufat, v případě programu Malování není čeština až tak moc nutná. Angličtiny je v něm sotva trochu a některé termíny jako Zoom+ a Zoom- najdete i v české verzi. Anglickým slovům File, Open, Select, Size, Resize, Rotate a Color rozumíte i bez znalosti angličtiny, ne? A ještě vám můžu prozradit, že jak si u aplikací zvyknete na angličtinu, začne vám dělat problémy čeština. O tom něco vím, protože moje žena používá české WIN a český Office, já anglické WIN a anglický Office. Já v tom jejím českém Officu těžce bloudím, česky psaným příkazům a česky psaným funkcím špatně rozumím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.