Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace SW a přehrávače v tv

Od: lukas30ll odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, poprosím o radu někoho kdo rozumí chytrým TV... Máme TV LG model 42la690s již delší dobu nám na české TV na internetu nejde přehrávač a co se týká webu ukazuje se že podpora prahravace brzy skončí... Na netu jsem hledal nový SW a nic jsem nenašel a aktualizace se ukazují že máme nejnovější verzi... Bohužel když chci stáhnout a aktualizovat prohlížeč tak se ukáže hláška není podporováno nebo něco podobného... Dá se to nějak řešit? Novou TV kupovat nechceme

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ra20z*
hodnocení

1x
Ahoj, je to už pár let kdy jsem koupil "chytrou" televizi LG a za dva roky mi prohlížeč zdělil že aktualizace nejsou podporované a od té doby nešli přehrávat videa. S odstupem doby musím konstatovat že investice do chytrté tv byli vyhozené peníze.
Když chci koukat na filmy na velké obrazovce tak použiji TV jako monitor k počítači.
priklad1*

Když už chce někdo diskutovat tak je mu na obtíž napsat typ. Taky mám tu chytrou řady LA a jak je to s aktualizacemi nevím. Ta chytrá již měla tuner DVB T2 bez H265. A bylo to LG které u některých typů sprovoznili softwarově H265. Kdysi jsem v pilnosti nahrál nějaké Beta Firmvare. Mělo vysoké číslo a od té doby nešlo aktualizovat, protože prý novější Firmvare není k dispozici. Pochopitelně bylo, ale mělo menší číslo. Proto jsem nemohl sledovat DVB T2 po vypnutí DVB T1. No nedávno jsem to spravil. Nic jednoduchého. Vytvořit falešný LG server. Ovšem neznám jinou hlášku od LG než že nové Firmware není k dispozici.

priklad1*

Nevím co máš za typ. Pokud by ti vyhovovala zpět nahrát do LG starší Firmvare tak to tedy jde

hodnocení

0x

LG CZ plně podporuje Vaše dotazy:

lg.com/...

Mailem nebo diskuzí (chat):

lg.com/...

Předem si připravte údaje z přístrojového štítku (typ, výrobní číslo...).

re4zon
hodnocení

0x
7 let stara televize, bohuzel se nic jineho neda ani cekat. Vyrobci nebudou platit vovoj aplikaci, kdyz z toho nic nemaji, cilem je prodavat nove a ne udrzovat v provozu stare vyrobky.
priklad1*

Typ jsem přehlédl. Tady něco je. A zpětně to aktualizovat jde, když se ví jak na to.

lg.com/...

Klik na obdelnicek Spoiler

webos-forums.ru/...

priklad1*

Pod příspěvkem Ukázat Spojler

První příspěvek Jak na to

Druhý příspěvek Starší Firmware

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]