Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat prasklé těsnění u pračky

Od: petule* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, prosím o radu, nejsem si jistá, jestli těsnění takhle vypadalo vždy, mám dojem, že ne a do toho teď pračka při praní začala bouchat. Mohl by mi prosím někdo poradit, zda mám prasklé těsnění?
Děkuji za pomoc.
Petra

Jak poznat prasklé těsnění u pračky
Jak poznat prasklé těsnění u pračky #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prasklé těsnění na fotkách nevidím.

Ta kapsa na těsnění je určitě vyrobená při výrobě těsnění.

Prasklé těsnění poznáš přinejmenším podle toho, že ti z pračky bude vytíkat voda na podlahu.

To že pračka začala bouchat nezpůsobí těsnění pračky. Pračka bouchá pokud je v bubnu (cucek) chuchvalec prádla nebo pokud jsou nějak poškozené pružiny nebo tlumič kmutů.

petule*
hodnocení

Děkuji za odpověď, poškození pružin nebo tlumiče kmitů nějak poznám jako laik aniž bych musela pračku rozebírat? Mám na ni postavenou sušičku, takže je to pro mě celkem obtížné s ní jakkoliv manipulovat. V bubnu není nic okem viditelného ani v gumě těsnění, ještě mě napadlo, zda není buben z jedné strany povolen, měla jsem pocit, že při praní trochu padá k pravé straně. Děkuji za pomoc. Petra

hodnocení

0x

Každá pračka má zepředu seřizovací nožičky. Na horní plochu přiložte vodováhu ( přinejhorším bude možná i součástí mobilu) a nožičky šroubujte tak, aby pračka stála vodorovně a to v obou směrech.

fugass*
hodnocení

0x
Pokud se pod pračkou neobjevuje voda nic prasklé není. Ten výstupek na gumě je na napouštění vody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]