Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tiskla jsem si nějaké dokumenty (papír ze zahradní přihrádky) a při druhém listu se mi zasekl papír. Tiskárnu jsem otevřela a samozřejmě se mi povedlo kousek papíru utrhnout a hlavní část zůstala v tiskárně a nejde skoro ani vidět. Prosím nějakou radu jak papír dostat ven? Tiskárnu mám canon, v příručce píšou pouze,že se má co nejlépe odstranit celý papír.
děkuji za rady
tiskla jsem si nějaké dokumenty (papír ze zahradní přihrádky) a při druhém listu se mi zasekl papír. Tiskárnu jsem otevřela a samozřejmě se mi povedlo kousek papíru utrhnout a hlavní část zůstala v tiskárně a nejde skoro ani vidět. Prosím nějakou radu jak papír dostat ven? Tiskárnu mám canon, v příručce píšou pouze,že se má co nejlépe odstranit celý papír.
děkuji za rady
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Po vyjmutí toneru a zásobníku papíru bývá možné takto uvízlý papír vytáhnout směrem dozadu (proti směru posunu při tisku). Chce to plynule, pomalu a rovnoměrně táhnout za oba konce papíru. Hodně pomůže, když se podaří uvolnit přítlačnou lištu s válečky. Po stranách této lišty bývají šroubky, které povolíte a po operaci znova dotáhnete.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]