Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseknutý papír v tiskárně

Od: monii odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
tiskla jsem si nějaké dokumenty (papír ze zahradní přihrádky) a při druhém listu se mi zasekl papír. Tiskárnu jsem otevřela a samozřejmě se mi povedlo kousek papíru utrhnout a hlavní část zůstala v tiskárně a nejde skoro ani vidět. Prosím nějakou radu jak papír dostat ven? Tiskárnu mám canon, v příručce píšou pouze,že se má co nejlépe odstranit celý papír.
děkuji za rady

Zaseknutý papír v tiskárně

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Po vyjmutí toneru a zásobníku papíru bývá možné takto uvízlý papír vytáhnout směrem dozadu (proti směru posunu při tisku). Chce to plynule, pomalu a rovnoměrně táhnout za oba konce papíru. Hodně pomůže, když se podaří uvolnit přítlačnou lištu s válečky. Po stranách této lišty bývají šroubky, které povolíte a po operaci znova dotáhnete.

monii
hodnocení

díky moc,zítra vyzkouším

hodnocení

1x

Předpokládám, že je to pod nějakou součástkou, která nejde bez šroubováku vyndat. Pokud se Vám to nepodaří vytáhnout za pomocí pinzety (tahat velmi opatrně), tak máte dvě možnosti. Rozebrat tiskárnu, nebo ji svěřit odborníkům... Doporučil bych to druhé.

berger*
hodnocení

0x

Zrušte v kompu tisk,tiskárnu vypněte. Otevřte všechny kryty,vyndejte toner a potom byste se k tomu papíru měla dostat.

monii
hodnocení

ok zkusim,děkuji

hodnocení

0x

Na YouTube bývají videa, jak postupovat..Nebo zde.

monii
22.04.20 21:14
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]