Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytrý náramek vibrace

Od: rke odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat někoho, kdo má zkušenosti s chytrými náramky. Potřeboval bych náramek, kde by šly nastavit vibrace na určitý čas několikrát denně, ale aby náramek fungoval samostatně bez připojení k telefonu. Podle toho, co jsem se dočetl, tak ty levnější náramky musí být připojené k telefonu.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Náramek samostatně fungovat bude, ale musíte ho nastavit pomocí telefonu.

Je to tak... Mám náramek Xiomi a tam se přest telefon dá nastavit budík.. Ale jenom jeden..

Mám chytré hodinky, jde tam nastavit x upozornění i bez telefonu (ten je potřeba jen k jejich spuštění a aktualizaci), ale už to není jen chytrý náramek. :)

rke
hodnocení

To právě hledám. Ty chytré hodinky to asi umí všechny? Nastavení telefonem mi nevadí, ale mít to furt spárované, to mi přijde zbytečné.

Amazfit GTS, jsou tam 3 budíky. Aplikací v telefonu si jich můžete přidat kolik chcete a dál si je spravovat výhradně v hodinkách.

Ale ony i ty náramky nepotřebují pro svůj provoz telefon, ten se používá je k jejich nastavení a dál už telefon nepotřebujete.

mark132

Nemusíte kupovat nic předraženého, stačí bohatě třeba MI BAND 4 který je dokonce v češtině, má pěkný podrobný amoled display a na nabití vydrží několik týdnů. Nastavuje se pomocí aplikace Mi Fit která je spolehlivá a snadno srozumitelná, můžete si tam nastavit předvolené budíky a náramek vám pak dokonce umožní i bez telefonu jednotlivé předvolené budíky vypínat a zapínat. Prodává se u nás za pěkných 700 Kč viz porovnání cen eshopů a jejich hodnocení na heuréce: https://chytre-naramky.heureka.cz/xiaomi-mi-band-4/

Videorecenze:

hodnocení

0x

Pár náramků mi rukama prošlo, ale všechny musely být připojené k telefonu. Právě na telefonu nastavíte budík, který dá signál náramku aby začal vibrovat. Mám obavu, že náramek bez připojení neexistuje. Možná snad nějaké extra drahé sportovní hodinky... *zmateny*

Co Vám vadí na připojení k telefonu?

hodnocení

0x

Ono je to základní princip chytrého náramku , že se spáruje s telefonem...

Ale existují obyčejné hodinky s vibracema.. Třeaba by to stačilo?

Třeba: hodinky.cz/...

rke
hodnocení

To by šlo, nemusí to být náramek.:)

mark231

tak základní princip je to jen kvůli počátečnímu spárování, ale dlouhodobě to propojeno být nutně nemusí pokud to uživatel vyloženě nechce,... pokud nestojíte o notifikování příchozích zpráv z aplikací, sms a hovorů náramky mohou fungovat po počátečním nastavení dál i bez telefonu ve skromějším režimu, kdy alespoň měří kroky, tep a fungují tam budíky, stopky, a podobné věci které náramek umí i sám o sobě. Pochopitelně ale nemůžete očekávat že bez připojení k telefonu se tyto údaje budou archivovat v cloudovém úložišti, to by šlo jen přes telefon, takže náramek je bude po čase zapomínat.

mark132
hodnocení

0x

Nemusíte kupovat nic předraženého, stačí bohatě třeba MI BAND 4 který je dokonce v češtině, má pěkný podrobný amoled display a na nabití vydrží několik týdnů. Nastavuje se pomocí aplikace Mi Fit která je spolehlivá a snadno srozumitelná, můžete si tam nastavit předvolené budíky a náramek vám pak dokonce umožní i bez telefonu jednotlivé předvolené budíky vypínat a zapínat. Prodává se u nás za pěkných 700 Kč viz porovnání cen eshopů a jejich hodnocení na heuréce: https://chytre-naramky.heureka.cz/xiaomi-mi-band-4/

Videorecenze:

mark132

Připojení k telefonu není přímo nutné, ale je vhodné z několika důvodů:

1. notifikace - příjde vám SMS nebo vám někdo volá a díky propojení s telefonem vás náramek na to umí upozornit vibrací a zprávou na displeji

2. automatické aktualizace - čas od času se firmware náramku zdokonalí, vyjde nová verze a díky propojení s telefonem si náramek tyto aktualizace stahuje zcela automaticky

na budíky to propojení s telefonem ale nutné určitě není.

mark132

(p.s. v recenzi mluví o absenci českého fontu a diakritiky, to už dnes právě díky aktualizacím které automaticky chodí od výrobce není pravda, český font tam je, celé prostředí je v češtině)

wice
hodnocení

0x

U většiny náramků tohle půjde. Tichý budík už dneska má skoro každý. Budík se ale pravděpodobně bude nastavovat přes mobil a asi vždycky nemusí jich jít nastavit víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]