Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokování telefonu

Od: michalbc® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den poradci,

Mám dotaz .

Vzhledem k mému zaměstnání požívám odolný telefon a nově pak právě CAT S31.

Celková spokojenost O.K., ale řeším problém a to ten, že když někdo volá, nebo SMS a já pokud o tom nevím, nebo hovor nepřijmu a mám telefon v kapsi, což je 99 %, tak zůstane telefon odblokovaný a on pak v závislosti na mém pohybu sám vybírá např. čísla z tel. seznamu a volá, nebo odepisuje na SMS bez mého vědomí. To pak náhodou vytáhnu telefon a zjišťuji spoustu otevřených oken...pokud je telefon v klidu, tak se to nestane, je zablokovaný, stane se to jen v situaci, kdy něco přijde, nebo volá a já o tom nevím. Telefon se blokuje bočním tlačítkem, nebo po 15 sec nečinnosti...

Děkuji za rady a názory...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud máte odemknutí gestem či pinem, tak se určitě sám neodemkne. Povolí přijmout hovor, ale potom hned bude gesto/pin vyžadovat.

hodnocení

0x

Dobrý den. Já mám také uzamčení po 15 sec. a to je nejkratší doba. Napadá mě jen nějaká aplikace, která by se nainstalovala a vypla ho dřív., popř. by telefon vůbec nezapla.

hodnocení

0x
No ale normálně by se telefon při nepřijetí hovoru přece neměl zcela odblokovat, jen pokud byste měl nastaveno automatické přijímání hovorů jako v autě, nebo by byl diplej v kapse tak "stisknut", že by vám "stehno" hovor přijalo, ale v závislosti na systému zpravidla nestačí jen dotyk, je nutný swipe, nebo to může jít nastavit.
Ale neznám tuto kategorii telefonů a sám vždy nosím telefon ve flip piuzdru, takže dokud jej nerozevřu, nic se nestiskne.

hodnocení

Děkuji přátelé za odpovědi.

Vyzkoušel jsem řešení mikihanse a uvidím, ale zdá se mi, že to opravdu řeší můj problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]