Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,vzhledem k době koronaviru,tím pádem i problémy kolem vlasů,bych potřebovala poradit,jaký zastřihovač vlasů bych měla koupit,aby můj muž nevypadal jako pankáč-ještě hůř,vzhledem k jeho věku 83 let teda i pro mně dost divné,jemu je to fuk,když si představím ještě měsíc ,že ty jeho vlasy narostou,tak bych nejen na tuto dobu,ale i do budoucna koupila zastřihovač,asi budu muset objednat přes počítač,netuším,kde by se dal nebo v kterém obchodě koupit a jak znám mýho muže a jeho nechuť chodit stříhat,neustálé odmítání si ten strojek koupit,tak jsem si postavila hlavu a prostě to objednám a budu jeho dost dlouhé vlasy nejen do vrchu,ale i po stranách hlavy,stříhat.Tak díky předem Prostě mu to trčí na všechny strany a voda nepomůže.
V rodině se kupují BRAUN výrobky. Už jsou novější verze. Zatím Braun kvalitu drží. Před měsícem jsem kupoval holící strojek od nich. Spokojenost. Jen je třeba zvolit pro vás vhodný typ. braun.cz/...
Pod 1100 Kč je nekvalita.
Já bych se vyhnul strojkům na dobíjení. Kapacita baterie se časem snižuje a tím i střihací výkon. A nemusíte ztrácet čas dobíjením před stříháním, pokud jste strojek delší dobu nepoužívali.
Při dnešní technologii akumulátorů vydrží běžně při denním holení 6 až 8 let (Braun), což je v podstatě životnost ostří stříhacích nožů, vypínače ... Málo kdo čte v návodu, že se má jednou za 1 rok a půl až dva roku totálně vybít (až se zastaví motorek, tedy ne indikace potřeby nabití) a kapacity se hódně obnoví. Dnes jsou navíc konstruovány (ne všechny), že lze užívat jak na akumulátor, tak zapojené v síti. Můj případ u BRAUN (má i výše diskutovaný Philips). Upřednostňuji pro pohodlí akumulátorové, nejsem "přivázán" k zásuvce (sic neokologické).
Možná někde doma vyhrabete jednoduchý zastřihovač vlasů ve tvaru plastového oboustrannho hřebínku s výměnnou žiletkou někdy ze 60. let. Funguje dodnes, jen sehnat kvalitní žiletky Tatra Diu Jevíčko nebo podobné. Funguje velmi jednoduše - žilet/...
Na delší dovolené si dokonce jeden zarostlý turista v kempu půjčil elektrické stříhátko na stříhání srsti psů a fungovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.