Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevysunuje se cocka

Od: smoulinka123456 odpovědí: 14 změna:

dobry den chtela bych se zeptat jestli se to da nejak udelat aby mi opet vyjizdela cocka z fotaku jednou se mi zasunula od ty doby to nejde...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

2x

baterie jsou v pořádku?

smoulinka123456
hodnocení

baterka je v poradku...mohu i prohlizet ale po odkryti se objektiv proste nevysune ani se mi nezapne obrazovka na foceni

pearmonik*

to by tu musel byt jasnovidec nebo naky vestec s kyvadelkem aby na takovou dalku poradil , to aspon by nebylo spatne vyfotit ale asi nemas cim *smich* nebo napsat typ fotaku,kazdou hodinu vzniknou dva nove druhy v tom se ani darwin nevyzna

smoulinka123456
hodnocení

oympus mju300/400digital

smoulinka123456
hodnocení

olympus 300/400 digital

juvla*

maš ten přepínač nastaven na focení?

smoulinka123456
hodnocení

a jak se to prepina?

jirbar*

Šmudlo není to ten čudlík vpravo nahoře

fotografovani.cz/...

doplněno 11.01.10 00:02:

Tak ne to je Zoom

A co takhle přímo v menu není zapnutý režim prohlížení?

digimanie.cz/...

smoulinka123456
hodnocení

kdyz kryt odsunu nei vubec menu ani se nerozsviti ale kdyz zmacknu leve tlacitko uplne dole tak mi nabehne menu ale jenom na prohlizeni nebo takhle jinak to nejde

jirbar*

Nejlépe uděláš když si pročteš manuál

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud máž v menu nastaveno prohlížení,objektiv se nevysunuje.

JABRAKA

kytka*
hodnocení

0x

Šmoulinko,nevyndavala jsi náhodou kartu z foťáku? My měli stejný problém,s rozdílem,že máme panasonic ne olympus,ale to myslím nehraje roli.Závada by mohla být stejná . Když vyndáš kartu dole při pravé straně je malilinkatý jezdec -pořádně se podívej je jako špendlíková hlavička a musí být úplně vpravo-nadoraz./jemně ho tam posuň/.Myslím,že tím by se závada mohla odstanit. My jsme na to nemohli přijít, volala jsem do obchodu a prostě nikdo nevěděl. Až přišla taková rada a ono to fungovalo,stačí maličké vychýlení a nejde fotit. Zkusto a dej pak vědět.

juvla*

Olympusy používají xD kartu a ta ochranu proti mazaní nemá - jestli se nepletu.

kytka*
hodnocení

0x

jen by mě zajímalo,jestli už fotíš a co bylo závadou ,děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]