Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenabíjí se mi mobil

Od: notyourbussines odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, mám samsung galaxy a40 a mám ho od letních prázdnin. Měsíc od toho co jsem ho dostala mi spadl že stolu a přestal se nabíjet. Dala jsem ho na reklamaci a zase se nabíjel. Před měsícem mi spadl na zem a zase se přestal nabíjet. Nějak jsem to spravila a zase se nabíjel. Včera mi spadl že stolu a nenabíjel se. Co s tím mám dělat? Mám to dát na reklamaci nebo je to značkou?(kamarádce která má stejný model mobilu se stalo to stejné. Zdá se mi že samsung je hodně na hovno značka. Děkuji za odpověď

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

10x

"Nějak jsem to spravila..." JAK?
Samsung není na hovno značka, na hovno je, že ti pořád padá mobil na zem !
Ano, dá se s tím něco dělat, važ si trošku svého mobilu, někdo ho musel zaplatit, takže ho pokládej tak, aby ti pořád nepadal, telefon je na volání a ne na padání...

etana*
hodnocení

4x

Reklamaci? Na reklamaci dej své ruce a hlavu, co s tím vyvádíš, že ti pořád padá? Chyba není v mobilu, ale v tobě.

michalverner
hodnocení

3x

Ještě bych vás rád uklidnil že takovéto věci se dějí se vším a ne jen se značkou Samsung.Soused si např. koupil nové auto za 1 200 000 a když s ním naboural tak úplně přestalo jezdit.Myslím že tenkrát to asi také bylo značkou vozu.

hodnocení

2x

Ta otázka mě přijde trochu provokativní pošpinit Samsung...Zrovna pád ze stolu a to ještě 3x po sobě je málo pravděpodobný.Proč by měl padat ze stolu kde leží v "nečinosti".Sám dolu neskočí a co pak na tom stole děláš? že ho schazuješ.Pochopím vypadne z kapsy,z ruky atd.

Nebo dát kolem stolu hoolt ohrádku...když pořád padá:-D

vilik*
hodnocení

1x
Řekl bych, že děláte obrovskou chybu. Myslím to padání ze stolu.
Nejvýhodnější bude, když si vzpomenete na válečné filmy a hodíte vší silou mobilem přímo proti zdi. Pak už jen zametete a máte po problému.
Rada 2: jestli vám bude i nový mobil (a zkusil bych nějaký jiný než od Samsungu) pořád padat ze stolu, může být na vině křivá podlaha nebo stůl s jednou či více nohami kratšími. Řešení je buď nohy podložit tak, aby byla vrchní deska v rovině, nebo pomocí pily zkrátit delší nohy na stejnou délku, jakou má nejkratší.
A ano, jsem si vědom, že absolutní rovinu nelze vzhledem k méně přesným nelaboratorním měřícím přístrojům, a současně i vzhledem k zakřivení zemského povrchu, docílit, ale pouze co nejvíce přiblížit.
michalverner

Já bych ještě doplnil že existuje možnost podložení nohou např. čtverečkem starého lina.Jestliže si však člověk přesto není rovností jist je možnost použití vodováhy.Pro tento případ bych použil min. 4m dlouhou.Pokud tazatelka není příliš zručná nabízí se ještě možnost vyhledat odbornou pomoc u truhlářů v hobymarketech či rovnou napsat dotaz na stránky Ládi Hrušky.

olinl

..to je práce pro Chucka Norrise, ten umí opravit všechno i mobily *alene*- *smich**smich*..

olinl
hodnocení

0x

Samsung patří mezi špičku v telefonech- řekl bych spíš jedničku na CELOSVĚTOVÉM trhu. Pár telefonů této značky od roku 1993 jsem měl možnost hodnotit osobně i vyslechnout názory od známých, takže věřím, že je hodně populární. Sem tam se výrobci něco nepovedlo, ale kterému ne.. Jinak: Kup si na telefon silikonový obal nebo pokud chceš jiný telefon, který vydrží pády ze stolu, ať ti ho rodiče/příbuzní koupí. Hlavně sem potom nepiš o radu, co máš koupit za telefon, protože nový telefon neumí to, co uměl a vydržel předchozí Samsung. Vyzkoušej i jinou nabíječku nebo USB kablík k nabíječce, možná je chyba v něm.

hodnocení

0x
Vám nikomu nespadl telefon? Pracuji v zemědělství a mobil je věčně na zemi, hodně pomůže zadní silikonový kryt, nebo zavírací pouzdro. Reklamaci klidně zkus, co maximálně to neuznají. Já osobně Samsung rád nemám od jakziva, pomlouvat to nebudu, tátovi spadl firemní, odolný s kovovým tělem z půl metru na beton a přestal fungovat úplně, asi odolný nebyl no...takze buď ráda že jen nenabiji, když nevyjde reklamace tak zkusit opravnu, viděl bych to na špatný kontakt v konektoru.
etana*

No že by mi spadl třikrát v krátkém časovém úseku a mne by nenapadlo koupit na něj ochranný kryt, to se mi vskutku nikdy nestalo.

karel556*

já s telefonem v kapse hodně let lezl po střechách, pak jsem montoval výtahy, ale mobil mě nikdy nevypadl, záleží na jedinci, ne na značce telefonu.

mtan
hodnocení

0x
Dobrý den,
Je pravda, že mobil by měl nějaký ten pád vydržet, ale je normální jim předcházet. Určitě není normální, aby Vám mobil padal opakovaně na zem. Navíc pokud zde takto v klidu píšete, že Vám opakovaně spadl na zem, kdo ví, co dalšího považujete za "běžné zacházení s telefonem". Ten pád na zem může Vaše běžné zacházení pouze "dodělat". Telefonů jsem měl už hodně a určitě mi každý alespoň jednou spadl, většinou jsem pád výrazně zmírnil tím, jak jsem ho chytal. Zkuste reklamaci, je divné, že odchází pouze napájení a dávejte si příště proboha pozor. Udělejte taková opatření, aby se to už nikdy neopakovalo a máte po problému.

karel556*
hodnocení

0x

Samsung není na hovno značka, ale ty máš na hovno ruce a možná i hlavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]