Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka Seenheiser

Od: redfa* odpovědí: 1 změna:
Zdravím , mám problém s nabíjením sluchátek Sennheiser HD 4.50 bezdrátová sluchátka s NC černá při nabíjení kontrolka nesvítí a když se mi už podaří , aby svítila např minutu , tak naušník je strašně teplý a pak zase červená kontrolka zhasne. Nejsem nějaký znalec , ale myslím si že by to mohlo být spojené s baterií a únikem energie mimo baterii. Stalo se mi to tak , že jsem je vypl po druhé signalizaci že dochází baterie , pak jsem je teda zkoušel nabít a nic se nedělo. Sluchátka mám cca 6 měsíců , nikde jsem s nimi netřískl , nenechal na ně působit vlhkost , ani teplo/zimu , jen jsem před dvěmi dny kroutil s hlavovým mostem ( viz video na YT ) , ale já kroutil méně. Kdyžtak děkuji za patřičnou pomoc. S pozdravem Adam Brož :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Osobně bych reklamoval. Sluchátka se nechovají standartně a ty si na nich podle popisu nezpůsobil "poničení"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]