Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kaktus - platnost kreditu

Od: schimpy odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

máte někdo zkušenost s operátorem od Kaktusu? Jde mi o to, že potřebuji sim kartu do GPS trackeru, který mi bude posílat informační SMS o případném pohybu nebo krádeži motocyklu na mobil - k funkci musí být GPS tracker osazený sim kartou s dostatečným kreditem. Někde jsem se dočetl, že Kaktus má nejdelší platnost kreditu, prý rok. Je to pravda? Jelikož SMSky (doufám) nebudou tak časté, tak je zbytečný tam mít nesmyslně vysoký kredit anebo jej neustále dobíjet, protože bude krátkodobá platnost. Díky :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Rok a stačí dobít po roce jen 50kč.

Akorát se musí platit kartou. Převodem, v bankomatu, v Sazce, je minimální částka 200 Kč.

Na to přijde. Kartou doma je to stejně pohodlnější.
priklad1*

Je nutno nejméně jednou za rok dobít kredit ve výši 50 Kč. Nevím jaká je ochranná lhůta. Kaktus jede v síti u Tmobile. Ani u Tmobile pořádně nevědí jaká je ochranná lhůta. Tvrdí mně měsíc až půl roku. Fakt je že jsem chtěl Sim Kaktus dobít asi 2 měsíce po expiraci a už byla zlikvidována. Nevyčerpaný kredit propadl.

hop®
hodnocení

2x

Volil bych "nulový tarif" od Vodafonu. SIMka je na paušální smlouvu bez závazku, platí se pouze za odchozí hovory a odeslané SMS...

A nemusí na ní být nějaký, aspoň občasný "pohyb", tedy občasné čerpání, buďto hovorného, nebo SMS z toho "nulového tarifu"? Já používám obdobně, pro dálkové ovládání spínání el.topení na chatě, pomocí pouhých prozvonění (bez čerpání kreditu) a hlídání objektu, na starém paegeru PG 03 + mobil Siemens. Takže, po celý rok, pokud není "narušení objektu" hlášeno SMS z toho mobilu Siemens, nečerpám vůbec nic. Takže pouze 1 x za rok zaplatím na Kaktusu, přes net, těch 50,- Kč.

hop®

@bohumil: Nějaký jistě ano, už si nepamatuji přesné znění smlouvy. Nicméně jednu ze SIMkaret s tímto tarifem mi vrátila sestra asi před třičtvrtě rokem, od té doby nebyla aktivně použita, je stále aktvní, a pořád mi na ní chodí faktura na 0,-Kč...

josef3

Simkarta kaktus je si nejlepší, ale chce se to zaregistrovat do jejich samoobsluhy a sledovat v ní platnost kreditu, která je jeden rok od dobití. Přes jejich stránky je nejmenší dobití 50Kč a taktéž platí kredit rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]