Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojeni ip cam s tv

Od: macek71® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,poprosil bych o radu jestli je možné sledovat IP kameru na Tv.Mám nějakou kameru z Aliexpressu,kterou sleduji na mobilu.Tak mě napadlo jestli by to nešlo nastavit a sledovat na mé tv .Mám TV TCL s androidem.Je tam google play,kde byšla stáhnout apka.Bohužel ta apka co mám na mobilu,tak zam nen.Zkoušel jsem ještě3 a nic.Tv i kamera je samozřejmě na netu na stejné síti.Televizi přepínám přes google home mini,tak by nebylo špatné ,kdyby šla zpustit apka na tv s kamerou.Předem děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Když to nepůjde vyřešit jinak, tak ty kamery většinou mají možnost ukládání dat do cloudu. Na televizi pak můžeš cloud přes internetový prohlížeč otevřít a soubor rozklepnout jako běžné video. Pokud je ale televize a mobil androidová, neměl by být problém zrcadlit mobil v televizi přímo. Nevýhodou je, že by mobil musel běžet jako zdroj signálu. Možná by šlo i v televizi třeba přes VLC otevřít adresu ip kamery přes funkci otevřít síťový proud. Ale to asi bude blokovaný protože tím způsobem by se ti vlastně pak mohl připojovat na kameru přes internet každý.

hodnocení

ono jde otevřít prohlížeč a napsat ipecko a zobrazim kameru.To je takové nepohodlné.Ale já myslel,pokud to tedy jde, že bych přes nějakou apku vyvolal na tv online přenos.Když to řeknu blbě,dívám se na tv ,někdo zazvoní a já vyvolám hlasově přes google home tu apku a na tv se otevře apka s kamerou a já uvidím ,kdo tam je.Je to blbost,já vím,ale mi by to ulehčilo život *smich*.Nemusím chodit dolů,abych zjistil,že tam je nějaký borec se skvělou nabídkou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]