Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úzké telefony

Od: trea odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, kupuji si telefon. Chtěla bych nějaký úzký pro dobré držení, mohli by jste mi nějaký doporučit? Chtěla bych asi maximálně 60mm široký, větší ramku, dobrý foťák a aby měl spíše novější operační systém, nevím si rady, jestli nějaký znáte, budu ráda.
Iphony nechci, mám s nimi špatné zkušenosti

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Do 60 mm to bude v dnešní době rozhodně oříšek... Z kompaktnějších telefonů můžu doporučit Samsung Galaxy A40, který jsme před pár dny pořídili babičce (4 GB RAM, 64 GB paměť, celkem slušný foťák, zatím Android 9, ale brzy bude update na 10), ale váš požadavek o 9 mm přesahuje.

Vyhledávání na Alze vyhodilo do 60 mm jediný typ dotykového telefonu, a to odolný " Cubot King Kong Mini" , který má 4"displej.

doplněno 15.04.20 13:12:

zázraky v podobě výkonu a hlavně fotoaparátu a výdrže baterky bych od něj rozhodně nečekal

hodnocení

2x
Bohužel- neznám. Také mě neustále trápí, že nemohu dosáhnout při klasickém psaní jednou rukou na druhý konec klávesnice. Počkám s Vámi, co ostatní poradí.

fugass*
hodnocení

0x
To musíte mít ruce jak panenka. 70mm je už spousta telefonů. Mam honor 9 a za ty peníze co stojí dnes je super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]