Zdravím, poradí mi někdo? Muj telefon(Huawei) s oblibou mění sám jas(automatické vypnuto) , ne však podle okolního světla, ale podle displeje, nikoliv prakticky, nýbrž přesně naopak. Např. při sledování filmů: u světlých scén-jas letí nahoru, naopak u tmavých scén-dokáže spadnout až pod minimální dfaultně nastavitelnou hodnotu. U rychlých protřihů, pak změna jasu připomíná svou rychlosti palbu z kulometu. Dost otravné, budu rád za jakoukoli radu, dík.
A dělá to v jakékoliv aplikaci, nebo jen v přehrávači videa? Něco podobného mi dělá televize a je to dost otravné, ale u mobilu jsem se s tím ještě nesetkal. Pokud by to bylo jen u videa, tak bych hledal v nastavení přehrávače, případně zkusil jiný (např. VLC). Jinak zkusit dát vyhledat v nastavení telefonu "jas", jestli to něco nevyplivne, případně v nastavení - displej se podívat, jestli tam není nějaká taková funkce zapnutá.
tojsemjaa*
V jakékoli, jen u filmů je to asi nejznatelnější a nejotravnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.