Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrofon Marvo mic-02

Od: zmkzmrd* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, znáte někdo Marvo mic-02, vyplatí se koupit nebo ne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jan12*
hodnocení

2x

Zdravím,

Váš dotaz je opravdu velmi stručný... Záleží, k čemu jej chcete využívat a případně jaký máte rozpočet. Už jenom podle ceny Vám asi může být jasné, že se nebude jednat zrovna o nejkvalitnější mikrofon. To že je vybaven konektorem jack 3.5mm také není zrovna příjemná zpráva... Tedy takto:

Pokud hledáte mikrofon pouze na občasný pokec s kamarádkou přes Skype, na kvalitě zvuku Vám vůbec nezáleží a máte velmi omezený rozpočet, tak tento mikrofon není špatná volba a pravděpodobně splní vaše očekávání.

Pokud ovšem hledáte mikrofon na jakékoliv častější aktivity nebo zejména jakékoliv studiové použití (zpěv, nástroje, dabing atd.), tak v žádném případě nekupovat! Bude to stát za nic.

Osobně Vám můžu vřele doporučit mikrofon Audio-Technica AT2035, který sám u počítače již mnoho let denně používám a jsem s ním maximálně spokojen. Podle mě v kategorii levných mikrofonů opravdu nejlepší volba, u které nemůžete šlápnout vedle.

Pokud více popíšete Vaši situaci, pro kterou mikrofon vybíráte, rád Vám s výběrem blíže poradím.

Mějte se pěkně

zmkzmrd*
hodnocení

Děkuji za odpověď, mikrofon potřebuji k PC na videohovory a k volání přes Discord. A protože za mikrofon nechci vyhazovat moc peněz díval jsem se hlavně na levnější herní mikrofony.

dexolus*
hodnocení

0x

Když už tak bych šel do mikrofony.heureka.cz/... je o něco dražší ale měl by být mnohem lepší..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]