Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Raději 64 GB nebo 128 GB?

Od: terka834 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chystám se si koupit Iphone 8 plus a rozhoduji se, jakou si vzít velikost. Teď mám 16 GB + 16 GB mikro sd karta. Kapacita mi nestačí. Telefon chci na delší používání, minimálně 2-3 roky a nechci zbytečně vyhodit peníze. Aplikace mi zabírají asi 5 GB, hodně fotím, ale nemám problém využívat úložiště například na google disku, co se týče hudby, tak asi 1 GB. Takhle by mi asi stačilo 64 GB, ale nechci se v budoucnu nějak omezovat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když už, tak už... Je to rozdíl vůči ceně celkem pár korun (cca 1400Kč) , asi bych si vzal ten větší... Tedy kdybych po něm toužil...

olinl
hodnocení

0x

Pokud máš dost financí, vezmi 128, pokud ne, stačí 64 a zazálohovat jednou za čas důležité věci/FOTA pro případ, že by telefon kleknul..

joudic*
hodnocení

0x
myslim ve zline nebo v plzni, kde si na radnici kvuli korona krizi objednali 3x iphone 11 s 256gb, by vam vysvetlili, ze kdyz telefon, tak plna palba.. a tak tu zijem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]