Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize samsung nejede

Od: kenyska® odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu: máme televizi samsung- najednou přestala reagovat jak na dáliové ovládání, tak na ovládání na televizi, které je pak dotykové. Jede pouze program ČT , který byl nastaven při ppočátku závady. Nepomohlo ani vypnutí. děkuji moc za jakoukoliv pomoc - svátky před námi. Nejde mi vložit foto . Děkuji

doplněno 11.04.20 20:06:

foto taj nakonec šlo

Televize samsung nejede

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Můžete zkusit reset do továrního nastavení (pokud se dostanete do menu). Zkuste u vypnutí TV vytáhnout na nějakou dobu ze zásuvky.
A pokud jsou v DO dobré baterie, reset nepomůže, potom servis, nebo kontejner na elektroodpad..
hodnocení

děkuji za odpověď, zásuvka byla odpojena a do menu mne to nepustí. Nereaguje na dotyk.

olinl
hodnocení

0x

Zkus odpojit tv na delší dobu, klidně na hodinu. Možností by i bylo zkusit připojit počítač nebo jiný zdroj signálu nebo externí harddisk, flešku apod. Pokud nic z toho nepomůže a TV je v záruce, šlo by reklamovat. Většinou televize začnou zlobit třetím rokem..

hodnocení

ano, zvlášť s počítači mám zkušenost, po 2 letech jde k šípku. Pomohlo zatím delší odpojení ze šítě, na jak dlouho to uvidíme. Děkuji za radu a přeji krásný zbytek svátků,

@kenyska

Nutnost delšího odpojení ještě nemusí znamenat, že jde opravdu do kytek, může dál fungovat roky bez problémů...

Mimochodem zaujalo mě to o počítačích. V práci máme 5 leté záruky a pozoruji, že reklamovaných není moc a nejčastější problém jsou disky. Ještě donedávna (minulý rok) jsem měl doma na stole kopík z roku 2010 a taky fungoval a fuguje nadále, ale ne u mě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]