Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je vysavač BECK?

Od: lydie* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenost s vysavačem od firmy BECK? Rodiče mají možnost výhodně jho koupit,ale nevíme jak kvalitní je vysavač... Máte někdo zkušenost? Díky a krásný svátky ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x
To je ta firma, co pořádá zájezdy s obědem zdarma? Pokud ano, tak bych od toho co nejrychleji prchal pryc.

julek
hodnocení

1x
Zrovna ho řeším. Po několika vysáváních totálně vypálené uhlíky. Zlomené kolečko. Pryč od něj !

fino97*
hodnocení

0x

Rychle pryc!jak rika ohneta,jsou to podvodnici a donuti vase rodice podepsat smlouvu,kterou se zavazou koupit dva vysavace dohromady za treba 50 tisic...specializuji se na duchodce,moje babicka takhle u nich "vyhodne koupila" 4 jakesi mixery dohromady za asi 12 tisic...nastesti to slo pres pravnika vratit...

lydie*
hodnocení

Já vím,ale jde mi o to,zda ten výrobek, v našem případě vysavač, je kvalitní. Našli jsme na netu hodně inzerátu na vysavač,ale žádné recenze.

ohneta*
Zajděte si do normálního obchodu a kupte vysavač tam. V becku to stejne bude nějaký predrazeny šmejd. V obchode máte aspoň záruku.

tewt
hodnocení

0x

Kriste pane zazalujte uz tyto zk... podvodníky!

Mého otce takto připravily o 30000 za blbý vysavač o kterém vykládaly jak je užasný a stojí 100000! A dokonce mu k tomu dali pár hrncu s žehličkou. Opravdu výhodná nabídka co?!

zwiki*
hodnocení

0x

Proto ten vysavač stojí za starou bačkoru a je nefunkční tak se ho lidi zbavují inzercí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]