Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahraniční sim karta

Od: kasper® odpovědí: 5 změna:

zdravím ,

když si vložím zahraniční sim kartu budu využívat naší sit ,lidé se mi dovolají na zahranični číšlo

jak to bude s whatsappem viberem atd budu moc použiva se zahraničím číslem mám dual sim telefon

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
budete jen muset overit cislo ve whatsapp, ktery funguje na bazi telefonnich cisel jako uctu. Ja mam myslim dokonce triple, ale potrebuju sd kartu, tak pouzivam jen 2 simky, whatsap jede na ceskem cisle porad, a pokud ho znovu nainstalujete urcite se zepta pro kterou sim.

hodnocení

2x
Proč by ti lidi měli volat na cizí číslo za 6 Kč když máš dualsim? Není lepší na tom cizím nastavit skryté číslo? Já vím že někteří lidé hovory ze skrytého čísla nezvedají ale když jim přijde účet za volání do ciziny tak asi taky nebudou nadšený. Počítej taky s tím že po 4 měsících ti cizí operátor roaming zpoplatní a cizí simka ztratí kouzlo. Teda pokud nebydlíš v pohraničí a simka se nemůže pravidelně hlásit do své sítě.
hodnocení

lidé z ciziny ,ale jak to tak vídím tak to nebudu dělat

joudic*
proc skryte nebo nejak to nechapu, dualsim je dobre SW vyreseny a hlavne whatsapp s tim nema nic spolecneho ten ma hovory a videohovory zdarma stejne jako messenger a jine komunikatory.. vcera jsem hodinu volal do anglie a mam odvolano beztak tisice hodin do jinych zemi.
Kdyz si aktivuje whatsapp na jine simce nedeje se nic jineho nez ze si jej budou muset ostatni znovu pridat, nebo on nim musi znovu napsat a historie se bude ukladat pod jiny whatsapp ucet(tel. cislo)
ikdyz ted jeste vidim ze on asi chtel pouzivat to zahranicni pro vsechno.
Jenze pokud ma nemecke a bude mu volat nemec je to pro nemce vyhodnejsi nez na ceske.

Já myslel, že to chceš kvůli levnějšímu mobilnímu internetu a to volání bereš jako bonus. Chvíli tu letěly simky polského A2mobile který při nástupu na trh nabízel kompletní neomezenku se 4giga roamingových dat za 110kč měsíčně. Takže se dalo volat na česká čísla zadarmo v rámci paušálu. Jen ti na to nikdo nemohl volat zpátky protože to je pro cz operátory braný jako volání do Polska.

Teď už ale důsledně uplatňují restrikce pro karty které jsou příliš dlouho v roamingu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]