Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dodatečně naladit CT:D / CTArt

Od: liska5 odpovědí: 8 změna:

Prošvihla jsem tenkrát, když se měnilo nastavení ČT Art, protože jsem se dlouho zdržovala mimo domov. Ted mi prostě ČT Art nehraje. Jak to udělat dodatečně? Mám kabelovku.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Spustit vyhledávání v televizi podle manuálu. Pokud je nastavena automatická aktualizace, mělo by to tam ale být.

liska5
hodnocení

Dík, kouknu na to. Vím, že se to měnilo asi před rokem a pořád upozorňovali, jak si to přeladit, jenže já tenkrát nebyla doma. Až ted, když víc koukám na Tv kvůli karanténě, tak bych ráda měla i tenhle kanál.

111®
hodnocení

1x

ART, je na UPC na frekvenci 730000kHz

hodnocení

0x

Ahoj, projdi všechny programy - jeden po druhým ... je klidně možný, že ho tam někde najdeš ... jinak

přeladění televize je asi nejvhodnější řešení ... pak vyhledat, kam se vrtnul (naladil) ... a případně si ho přestěhovat na nějaké vhodnější místo (předvolbu).

Pokud by to nepomohlo, doporučil bych ověřit - teda pokud máš kabelovku - kde to vysílaj (posílaj) a zkusit to naladit ručně. ... Pokud by to měl být problém, tak by ti asi mohli také poradit, jak to naladit :)

držím palce *palec*

liska5
hodnocení

Dobrala jsem se k tomu ovladačem, ale chce to po mně nějaký PIN, což nevím.

Zkusím zavolat na Kabelovku.

jirib
Defaultní pin najdete v návodu tv.Pozor na to,pin lze změnit...
liska5
hodnocení

Jak pan Kabelovák, tak i návod říká, že PIN je buď 0000 nebo 1234. Zadala jsem jedno,... pak druhé.. Dalo se tak zamknout nebo odemknout / jako pro děcka/, ale dál nic, nehraje, žádnej obraz. Tma. Problém je, že jsem na elektroniku antitalent a jsem na to sama.

Jakože ten pin byl na dětskou pojistku?

Předpokládal bych, že ten pin to chtělo na přeladění, ale nenapsala jsi, jak to dopadlo?

Pokud se to povedlo, mezi těmi programy můžou být i nějaké 2x, takže projeď všechny, jestli není ještě někde jinde.

Ještě mě napadlo, ... většinou televize před přeladěním smažou předcházející naladění, nebo se zeptají, jestli to myslíš vážně, že to chceš udělat, ale jednou (u některé televize) se mi stalo, že je to potřeba udělat extra volbou ... teda že to neudělá automaticky. ... Tedy jestli ti tam nezůstalo staré (předcházející) naladění a s ním i ten "čený program".

...? Máš to daleko do Prahy? ... a jestli daleko, tak se poptat v okolí nějaké důvěryhodné osoby, jestli by ti to nenaladila.

*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]