Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB v tabletu

Od: hlodavec® odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Vymění mi vyviklaný USB v tabletu? Kabel zastrčený v USB se dost vaklá. Kolik prosím může taková oprava stát, to aby se to vůbec vyplatilo. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) je to opravdu konektorem v tabletu? Není to zdemolovaný konektor v kabelu? Tedy - dělá to i s jinými kabely?

2) to záleží na dostupnosti náhradního konektoru, některá provedení jsou ke koupi i v našich obchodech, některá se musí shánět z ciziny.

hodnocení

Je to opravdu konektor v tabletu. Svoji šikovnosti jsem omylem zatlačil na koncovku zapojeného kabelu zezhora a v podstatě ho vyvrátil. Teď je kabel trochu ohnutý dolů a dost se vaklá. Nicméně plně nabíjí.

priklad1*

Jde to opravit. Opravuje se to. Stojí to dost. To chceš slyšet. Bývá zvykem napsat typ tabletu. Pak se možná dočkáš odpovědi, kterou pozaduješ

joudic*
hodnocení

0x
ja jsem si v cine koupil desku s usb, obvolal jsem pak co slo, a vsude me s tim poslali nekam.. tak jsem telefon rozebral a zapalovacem jsem musel odtavit stribrny cin z dvou 3mm sirokych petizilovych placatych kablu (ani rudy hrebik to nedal) a oba pak nahratym hrebikem nad sporakem (minipajka k tomuto ucelu koupena stala za ho*no) zpatky napajet na slotiky z 5ti carecek medi, a dal jsem to... cimz jsem razem obdrzel cestny diplom a titul z fakulty elektrotechniky *vtip* pac kdo zvladne napajet neco takoveho hrebikem, i z NASA volali druhy den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]