Nejste přihlášen/a.
Pokud bitrate vide vzroste, 13/8krát, tak je to napalici, používáš ještě větší plýtvání než defaultní kodeky kamery. bohužel nepíšeš nic o použitém bitrate , kodeku videa a zvuku originálu a uloženého. Ono taky záleží kolik času chceš kodování obětovat, pro nějaké mezipoužití dává smysl rychlý kodek, který ale moc nezkomprimuje, ale pro archiv či upload kde je čas , se může zvolit nějaký účinný ale pomalý.
Rozmazaný jakým způsobem, můžeš dát posobě 2 následující snímky? POkud jde o motion blur, jde o lamerské nastavení, motion blur vypnout
Píšete Pinnacle ukládá 29 f/s. tzn. máte nastaven systém NTSC. Zvolte tedy PAL (25 f/s).
I když tedy z těch obrázků se mi to zdá naopak (podle těch zvuk. proudů). Každopádně přehodit NTSC/PAL
Tohle názvosloví je zažité a používané i dnes, i když se systémy původního rozdílného analogového barevného kódování dnešní digitální nemá nic spoléčného.
Příklady : Nejnovější verze Cyberlink PowerDirectoru nebo nastavení foto Sony DCX-RX100 M6
Pro uživatele jde již jen jako rozdíl ve framerate (30 resp.29,97) vs 25.
v kameře jsou tyto režimy, nahrávání : 1080/50i - formát PH; Ha; HG; HE nebo 1080/50p - 1080/50p
používám HG a je dostačující pěkná kvalita tady problém nevidím.
Spíš mě není jasný v pinacle to rendrování. Přišel jsem na to že Pinacle při otvírání nového projektu jsem měl nastaveno 30 snímku ted jsem to změnil jsem na 25sec a je to lepší. Stejně ale dochází mírnému rozvostření protože nevím do jakého formátu nastavit to rendrování aby kvalita byla totožná. Proto jsem chtěl poradit jaký formát mám zvolit aby kvylita z kamery byla totožná s výstupem z Pinacle. Provedl jsem pokus a opět mi Pinacl udělal dvakrát tak velký soubor než je výstup z kamery. Děkuji za rady
Nevím co s tím můžete mít za problémy, vždyť to jde jak pomásle. Na kameře nastavte AVCHD, 50 snímků/sec, bitrate 24 nebo vyšší co tam máte a točím. V pinnaclu dle obrázků. Mám video jak břitva.
Nastavím na kameře parametry, natočím sekvence. natočeneé soubory stáhnu do pc, otevřu editor Pinnacle studio, zadám import vybraných souborů, vybrané soubory dám na videostopu(y), upravím co kde ptřebuji, včetně efektů, titulků atd. Když je vše hotovo dám export ,uložení a OK. Obraz bude v uloženém souboru stejně kvalitní jako natočený na kameru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.