Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci si koupit nový mobilní aparát, protože ten můj musím počtvrté reklamovat, takže budu chtít vrátit peníze. Je to Nokia 6300 a velice velmi mi vyhovoval, kdyby nebyl za 1 rok 4x porouchaný (v záruce). Chtěla bych podobnou Nokii, ale mladší rok výroby. Nemám velké nároky - telefonování, zprávy, foťák, kamera (se zvukem bych raději - není podmínkou), důležitý je zápisník, a aby tel telefon šel spárovat s autem. Poradí mi někdo?
Asi tedy opět tlačítkový, předpokládám. Osobně bych volil znovu nějakou Nokii, protože všelijaké Aligátory, MyPhony, Evolveo a další mají (některé, neříkám že všechny) naprosto šílené uživatelské prostředí a někdy tam něco najít je opravdu o nervy.
Ano, usuzujete správně, zcela určitě to bude tlačítková Nokie. Ale doufala jsem, že mi někdo poradí typ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.