Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestala mýt myčka

Od: nouzmen odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám vestavěnou myčku na nádobí značky Whirlpool ADG 8393. Myčka mi přestala mýt nádobí. Nejprve ukazovala chybu F3, po přečtení v manuálu jsem se dočetla, že ji stačí restartovat. Po několikátém ukázání chyby a následném restartu myčka přestala úplně nádobí umývat(program doběhne, chybu již nehlásí). Voda se napustí, následně pak začne vydávat divné zvuky, tableta zůstává v přihrádce. Po otevření z ní vyjde pára. Zkoušela jsem myčku vyčistit přípravkem na čištění myček, dolila jsem leštidlo i dosypala sůl, ale myčka stále nefunguje. Dokázal byste mi poradit, čím by to mohlo být. Popřípadě kolik by stála oprava? Předem děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Zkontrolujte ramena,jestli jsou průchozí trysky a vyčistěte filtry. Asi budou tři na dně myčky. Jinak F3 u whirpoolky je chyba ohřevu vody. Protože jde pára,tak topné tělísko to asi nebude,spíše čidlo teploty. Pokud jsou ta ramena a filtry OK,tak servis...:(

nouzmen
hodnocení

0x

zjistil jsem, že myčka nepouští vodu do trysek, pouze ze spod. Rozebral jsem ji, ale vlastně ani nevím, co hledám. Myslím si, že je špatné čerpadlo a servisu se nevyhnu, ale jestli s tím má někdo zkušenost a poradil by, budu rád. Přikládám video co myčka dělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]