Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký stabilizátor vybrat

Od: lenka99 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám bezzrcadlovku Olympus OM-D a chtěla bych poprosit o radu. Známá má gimbal k telefonu a já bych si chtěla pořídit k mému fotoaparátu taky nějaký stabilizátor pro natáčení videa, ale při prohlížení internetu jsem se nic moc o tom nedozvěděla. Poradil by mi někdo, který je v současnosti výkonný a výhodný koupit a zároveň jde k mému fotoaparátu? Klidně z nizší i vyšší cenové relace, zatím nemám představu.. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Stabilizátorů je celá řada

megapixel.cz/...

O výhodnosti koupě však musíte popřemýšlet vy sama. Pokud si pořídíte stabilizátor za 8-15 tisíc, musíte vědět, že jej využijete a ne že vám bude ležet v šuplíku. To, že jste viděla pár úžasných záběrů na tom nic nemění. Navíc, práce se stabilizátorem vyžaduje jistou přípravu (vybalení, vyvážení, nastavení...) a taky se s ním musíte naučit pracovat. Není to tak, že máte stabilizátor a ten udělá vše.

Takže pokud jste srozuměna s tím, že jeden výsledný několikavteřinový záběr vám zabere v reálu třeba hodinu práce, tak do toho.

joudic*
zase bych to neprehanel, vyvazeny je hned, sice je s tim trochu vic mrdani nez jen vytahnout fotak, ale tocit se da do 2-5min vcetne zapojeni externiho mikrofonu a sparovani a nastaveni fotaku pro dany zaber. Jinak ja mam dron za 42k a ze bych ho uplne hodne vylitaval se rict neda, je na kazdem jak penize utrati, proc by nemohla mit gimball za 10k a pouzit ho 2 x rocne ;)

Ale jistě, záleží to na každém zvlášť.

joudic*
hodnocení

0x

zhiyun-tech.com/... Zhiyun crane 2 atd

mark213
hodnocení

0x
Do začátku bych volil toto lidl-shop.cz/... nemá smysl utrácet zbytečně víc jen za značku

Akorát, že tazatelka chce stabilizátor pro minimálně půlkilovej foťák a ne telefon. S tímhle se tak akorát může drbat na zádech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]