Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyřešit Samsung experience se zastavila

Od: vv odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám Samsung A3 2017 a už cca 3 hodiny mi mobil prakticky nefunguje (nefunguje aplikace pro pozadí apod.) a zobrazuje se mi neustále (Domovská obrazovka Samsung experience se zastavila/ se neustále zastavuje." Co s tím? Již dvakrát jsem odeslala zpětnou vazbu, stále beze změny. Děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Pokud jde "vyndat"baterie, tak vyndat ven a po minutě vložit zpět (restart elektroniky, nejvíce účinné). Pokud nejde baterka vyjmout, tak restart systému-Android má pro toto postup: Déle přidržet vypínací/zapínací tlačítko (soft reset) a sám se telefon zresetuje a naskočí. Další možnost je tvrdý restart, ale se ZTRÁTOU VEŠKERÝCH DAT ! Android má postup: Déle podržet vypínací/zapínací tlačítko společně s tlačítkem zvyšování hlasitosti, přidám raději video:

. Další možnost je počkat na vybití baterie a doufat, že naskočí systém tak jak má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]