Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikající vykřičník na displeji CPA Hallo 11

Od: edita odpovědí: 6 změna:

Na telefonu CPA Hallo 11 bliká uprostřed nahoře na displeji zelená čtvereček s červeným vykřičníkem uprostřed. Nevíte prosím, co to znamená?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

V návodu jsem nic nenašel, napadá mě jen, jestli to třeba není symbol obálky - SMS zpráv. Vykřičník by mohl znamenat, že je paměť pro SMS zprávy plná. Ale je to jen teorie...

edita
hodnocení

bohužel to sms nejsou, je nový, takže málo sms došlých. Návod jsem také prošla a tahle ikona tam není, proto jsem se ptala. Má ho děda a tak se bojím, aby to nebyla nějaká výstraha a on nezůstal bez spojení :(

hodnocení

0x
V návodu ta ikonka opravdu není.
Proto si zkuste zavolat na servisní oddělení firmy, telefon 466 734 111

marta*
hodnocení

0x

Blikajúci červený výkričník v zelenom štvorčeku znamená (aspoň u mňa), že musím odstrániť aspoň niektoré SMS správy, lebo schránka je plná. Odstránila som asi 5 správ, a výkričník zmizol.

frantaaaa
Smazani SMS pomohlo, diky za tip.

lenoch64
hodnocení

0x

Zdravím, sousedka za námi přišla s tímto problémem. Odstranění téměř všech zpráv nepomohlo, pomohlo až vypnutí a zapnutí přístroje. Děkuji za příspěvek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]