Nejste přihlášen/a.
Mám dvě mobilní karty Kaktus, každou s jiným číslem. Jednu mám na běžném telefonu a zařazenu přímo v aplikaci "Můj Kaktus" a bez problémů se na ni, přes přihl.jméno a heslo, dostanu a muhu ji dobíjet a kdykoliv zjistit aktuální kredit. Ale u té druhé nevím, zda a jak jsem ji aktivoval a zda a jaké jsem u ní zvolil přihl.jméno a heslo (mám dojem, že mohlo být omylem uvedeno i shodné s tou první). Nyní, když použiji tedy přihl.jméno i heslo, v aplikaci, té první, vždy se mi objeví pouze ta první. Tu druhou sice dobiji přímo přes zadání na netu "Můj Kaktus", v sekci "dobití kreditu", s uvedením jejího konkrétního čísla, což se mi i potvrdí, ale nevím, kde a jak mohu zkontrolovat konkrétní momentální stav kreditu této druhé karty. K tomu podotýkám, že tu druhou mám osazenu v mobilu, který je součástí DO, a který nemám běžně kdykoliv dostupný (instalován u paegeru DO na chatě). Dotaz tedy zní, jak připojit (přihlásit) tu druhou kartu do aplikace "Můj Kakatus" tak, aby se mi nehlásila vždy pouze ta první? Případně, kde a jak zjistit aktuelní stav kreditu u té druhé karty na netu z mého jiného mobilu, případně na NTB? Nějak se mi to nedaří. Dík za reakce.
Hold budete muset sim vytáhnout z paegeru, hodit do telefonu a na
mujkaktus.cz/...
zvolit přihlášení přes SMS. Po přihlášení si můžete zvolit nové přihlašovací údaje třeba na jiný e-mail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.