Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravý airpod nefunguje

Od: nicoll012 odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, přicházím na Vás s jednou otázkou. Včera jsem ještě úplně normálně airpody používala bez problému. Když jsem je ráno připojila k mobilu(iphone), tak nejelo pravé sluchátko. Přikládám i foto, že se mi ani nezobrazuje výdrž baterie. Nevíte, co teď s tím?
Děkuji.

Pravý airpod nefunguje

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nemamkamarady
hodnocení

0x

Nejdřív vložte oba AirPody do nabíjecího pouzdra a kontrolujte jestli se nabíjejí. Přečtěte si, co dělat, když se AirPody nenabíjejí. Pokud některý AirPod pořád nefunguje, zkuste AirPody tímto postupem resetovat:

Na iOS zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth.

Klepněte na ikonu "i" vedle AirPods.

Klepněte na Ignorovat zařízení a potvrďte klepnutím.

Vložte oba AirPody do nabíjecího pouzdra. Zavřete víčko, počkejte 30 sekund a znova ho otevřete.

Na pár sekund podržte tlačítko nastavení, dokud stavová kontrolka nezačne bíle blikat.

Znova AirPody připojte tím, že je podržíte u zařízení a otevřete víčko. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Otestujte oba AirPody.

Pokud to bude třeba, zkontrolujte na obou AirPodech mřížky mikrofonu a reproduktorů. Jestli v nich vidíte nečistoty, očistěte AirPody a vyzkoušejte, jestli se tím problém vyřešil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]