Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typ paraboly a konvertor

Od: hynek odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, bydlím momentálně v Rakousku a mám receiver a kartu skylink . Problém je, že na parabolu nechytnu Astru 3.Majitelka to má nastavené na německé programy jiným směrem a nemíní to měnit. Takže mi povolila druhou parabolu. Jsem absolutní laik v tomhle oboru. Prosím o radu, co vše si musím pořídit, případně přímo nějaké tipy, odkazy.
Děkuji za odpověď.
Hynek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kromě paraboly a LNB konvertoru budete potřebovat DiSEqC přepínač, do kterého svedete obě antény.

A pak samozřejmě správně naměrovat parabolu a nastavit přijímač, aby DiSEqC fungoval.

priklad1*
hodnocení

0x

Ani se s tím nechlubil, že máš v Rakousku kartu Skylink. Nebo jsi nečetl Obchodní podmínky

hodnocení

0x

Záleží na průměru antény a na tom, kam je teď parabola otočená. Pokud není odchylka od druhého staelitu velká, může se přidat jen druhý LNB které bude takzvaně šilhat, takže nebude přímo v onisku paraboly ale trochu stranou a tím bude chytat druhý satelit. Kabely z obou se pak svedou do Diseq přepínače který řídí podle údajú resívru, na který lnb se připojíš. Víc rozumů k tomu najdeš třeba na ab-forum.info/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]