Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivirový program - kde teď koupit?

Od: nikc® odpovědí: 15 změna:
Prosím Vás, kde koupit antivirový program do notebooku nebo do mobilu, když je v Alze zavřeno?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Windows ma zabudováný antivirový program už v sobě, Windows Defender a je zdarma

Do telefonu proč?

hodnocení

Kvůli internetu v chytrém telefonu.

A co v Google play, tam není žádný ke stažení?

play.google.com/...

fugass*
Windows defender ihned vypnout a dát eset, uvidíte ten rozdíl v rychlosti pc. A defender není kdoví co.

Děkuji za rady, já zůstanu u W.defendru

medvedice
hodnocení

2x

Můžete si koupit a stáhnout elektronickou licenci.

hodnocení

Teď píšou, že fungují. Koukala jsem tam, když měli ještě zavřeno. Potřebuji do telefonu. Já do Alzy jezdila. Ale jde to koupit i přes internet. Díky.
hodnocení

Já tam chodila ráda si pokecat s prodavačema. Jsou tam mladí sympatičtí a ochotní. :)

hodnocení

2x
Můžete zkusit stáhnout nějakou bezplatnou verzi z obchodu Google Play (máte-li Android). Ovšem doporučil bych raději všeobecně známou firmu.

hodnocení

2x
Mě by nikdy nenapadlo tajovou věc řešit osobně, když se to dá pohodlně zařídit na pár kliknutí kdekoliv online. Mimochodem ve win stačí defender, v mobilu selský rozum uživatele+neinstalovat crackované appky, které stejně stojí pár korun.

fugass*
hodnocení

2x
Zkuste eset. Měsíc je zdarma, nebrzdí telefon a pak stojí málo. Když vemete více licencí vyjde levněji. Vše je dnes elektronicky, přijde vám mail s aktivační kódem, čili stáhněte apku přes google play a v ní uvidíte.

hodnocení

2x

Už jste tuhle radu dostala...

Ve Windows bohatě stačí zabudovaný Defender.

V telefonu není antivir potřeba. Pochybuji, že byste stahovala aplikace odjinud než z oficiálního obchodu a nepředpokládám, že byste do něj stahovala programy z netu.

hodnocení

Jaké programy myslíte?

Nu obecně, že byste někde na stránce klikla na odkaz a stahovala něco do telefonu.

Defender je vir :) Eset je vhodnější

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]