Přátelé, hoďte tip na nějakou příjemnou mikrovlnku s jednoduchým - lépe řečeno rychlým ovládáním. Má představa je do cca 20l, cena do cca 2500kč, multifunkci nevyužiji. Jako ideální varianta ovladačů je digitální časovač a samostatné otočné kolečko pro nastavení výkonu (poměrně často výkon upravuji) - takto to mám na letité dosluhující troubě a je to super kombinace. Značku neřeším, mikrovlnky jsou hodně podobné pajšlem, ale rád bych nějaký držák.
Na internetových obchodech je plno mikrovlnek i s fotografiemi a popisem funkcí i recenzemi zákazníků, máte lepší hledat tam , než tady čekat na to, jak vám každý bude tvrdit, že ta nejlepší mikrovlnka pro vás je právě ta, kterou má dotyčný
Fór je v tom, že dost mikrovlnek má nějaký výdrb v ovládání, nebo konstrukci ač se teoreticky zdá ok. Před stávající mikrovlnkou jsem měl na první pohled vymakanou mikrovlnku. V reálu to bylo za trest ovládat. Jednoduché spuštění bylo na několik kroků. K mé obrovské radosti se po měsíci pokazila a vrátili peníze. Nějaké 4 adepty jsem teď vybral, ale každý má nějakou mouchu a zároveň výhodu oproti konkurenci. Nejjistější by byla nějaká analogová, ale na digi timer jsme si zvykli a zpět již jít nechceme.
podle mě je nejlepší funkce rychlý start. Do mikrovlnky šoupnete talíř, zaklapnete dvířka, stisknete tlačítko strart a mikrovlnka se na nějakou dobu rozjede. Tato doba doba právě stačí na ohřátí jednoho talíře s obědem. Nemusíte nic nastavovat, žádným knoflíkem kroutit a nic hledat. Tuhle funkci mají snad všechny mikrovlnky, takže máte na výběr.
Co se ale týká pečení a grilování vám neporadím. Pečení a grilování se mi v mikrovlnce nikdy moc nepovedlo a stará dobrá elektrická trouba je lepší.
Můžu doporučit tuto. Mám ji doma rok a spokojenost. Akorát nemá kolečko pro nastavení výkonu, jsou tam myslím čtyři přednastavené, které si zvolíš tlačítkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.