Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrad ze spálené mikrovlnky

Od: hanab* odpovědí: 5 změna:

Dnes se nám podařilo při rozpékání housky to nějak přehnat. Prasknul talíř, houska trochu ohořela a všude v bytě šílený smrad. Vyvětrat to šlo jen částečně. Nevíte někdo, jak se rychle zbavit takového zápachu? Určitě to taky není nic zdravého na dýchání...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kamaz007
hodnocení

0x

Doporučuji otevřít všechny skříňky a zásuvky v kuchyni, ten smrad spáleniny je i v nich.

Minule když jsem v mikrovlnce spálil popcorn, tak jsem byt větral 3 dny. Takže přeji hodně štěstí :P

hanab*
hodnocení

A nechá se vůbec taková mikrovlnka používat dál? *smich*

kenav

Hlavne vyvetrat taky hlavu

To nic není,jeden můj známý dal v opilosti celá nepropíchlá vajíčka do mikrovlnky a zapnul ji. Asi po minutě rána jak z děla a ptám se co to bylo. Než jsem zjistil odpověď tak jsem si všiml že celá protější zeď je žloutků a bilků *smich2* . Když jsem se ho zeptal co to má znamenat,odpověděl: měl jsem hlad,chtěl jsem vajíčka. A zrovna jak na potvoru jsme se ten den bavili o tom že má v plánu vymalovat celou kuchyň. Já mu poté řekl: No vidíš,půlku máš vymalovanou a teď zbývá druhý půlka *smich* . Od té doby,kdy dělá něco v mikrovlnce,stojím min 2m od něj.

hodnocení

0x

Sanytol ve spreji je zaručený. Jen nevím, jestli ho už teď nelze koupit pouze přes eshop. Mívali ho v Kauflanfu, u nás ho už nemají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]