Nejste přihlášen/a.
Zdravím včera jsem si koupil kameru lamax x 10.1 a strasne se mi seká video vzdycky 2 sekundy běží normálně a pak se sekne na sekundu. Kvalita obrazu je dobra ale i zvuk nahrává někdo zkušenosti s touto kamerou natačím na full hd a měla by natáčet na 120fps. Od kamery za 3500 bych určitě čekal víc ale co koukam na videa tak nikomu se nesekají jedou jim plynule a maji i hezky zvuk a kvalitu obrazu. tak se chci zeptat jestli by jste mi nekdo neposlal kdo mate outdor kameru nějake nejlepší nastavení. Je možný ze tam ¨muzu mít něco špatně nastaveného ale rozlišení mam dané na full hd 120 fps. Budu moc rad za kazdou radu diky
Tipnul bych ,že problém není ani tak v kameře takové jako v použité kartě ,rychlost zápisu asi nebude moc velká takže to nestíhá zapisovat(číst),zkus si od někoho půjčit rychlejší a vyzkoušet,např. exasoft.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.