Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení anténního zesilovače k STA

Od: jean* odpovědí: 4 změna:

Bydlíme v paneláku se společnou televizní antínou a vypadává nám příjem TV Prima,Nova a Barandov.Mám napojené 2 televize a na té jedné a delším koaxiálem se to děje. Chtěl bych koupit nový rozbočovač se zesilovačem ,zapnout jej do TV zdířka v bytě. Nevím zda to bude fungovat.Může někdo poradit. Ptal jsem se přímo na vysílači a tam mi řekli,že asi jde o slabý signál na výstupu antény.Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Použijte kabelový zesilovač na tu větev,kde vám to dělá...nebo aktivní rozbočovač.

jean*
hodnocení

Děkuji.Líbí se mi ten kabelový zesilovač.Prosím dostane se běžně a přímo pod tímto názvem? Právě u rotbočovače mám obavi aby ssignál nebyl na tu druhpi televizi příliž silný což by asi mohlo také dšlat potíže. Našel jsem si na netu rozbočovač se zesilovačem bez názvu aktivní, ale nebyl jsem si jist, Ten kabelová zesilovač na 1 kabel jsem zatím nenašel. Každopádně Vám moc děkuji za radu.

jirib
eltasat.cz/...
Napájení po kabelu z tv nebo settopboxu.

111®
hodnocení

0x

no on se dá koupit i útlumvý článek kdyby byl někde silný signál, Jak to máte konkrétně zapojeno nyní, nákres...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma anténní zesilovač

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]