Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbil se displej TV - dá se ještě prodat?

Od: katka1* odpovědí: 5 změna:

Ahojte,

máme LG 43UK6300 108cm z roku 2018 a jak jsme v karanténě, tatínek s dítětem kopali s fotbalovým míčem a ... rozbili displej. Na TV se dá dívat, ale jde vidět, že to LCD je prostě naprasklé, dělá to čáry. Co jsem se dívala na internetu, tak oprava se nevyplatí, stojí snad 70% ceny TV.

Mně tedy spíše zajimá, zda-li TV hodit do sběrného dvora, nebo ji zkusit prodat za nějakou symbolickou částku, třeba 1500 Kč?

Hrozně moc děkuji za rady <3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkušte navštívit opravarna.cz, třeba tam najdete nějakou insp8raci. Podle popisu se vám ozvou opraváři i s cenovou nabídkou. A taky je tam možnost nevhat telrvizi odvézz, odborný servids ji zdarma prohlédne a nabídne cenu. Tu můžete přijmout nebo vám televizor zdarma dovezou zpět. Ale asi by jsi ho na přání nechali a zlikvidovali sami
doplněno 28.03.20 12:45: opravarna.cz/...

hodnocení

0x

Není to až tak docela pravda, že vše zdarma...z odkazu výše ...kartaginec

MOŽNOST A:
OBJEDNEJTE SI JEDNODUŠE SVOZ VAŠEHO VÝROBKU ZDARMA Z TEPLA DOMOVA. TÝKÁ SE TO POUZE MOBILŮ, NOTEBOOKŮ A TABLETŮ. NA ODKAZU ZDE VYPLŇTE FORMULÁŘ, MY SE VÁM OZVEME A DOMLUVÍME SVOZ VAŠEHO VÝROBKU.

a dále

Sami se rozhodnete, zda opravu nechat provést anebo zařízení vrátit zpět (při odmítnutí je doprava zpět zpoplatněna 120 Kč)

Možnost B:

Nebo si najděte nejbližšího opraváře ve vašem okolí:

3. Nyní je potřeba zaplatit 75 Kč platební kartou nebo rychlým převodem přes internetové bankovnictví a vaše zakázka bude ihned nabídnuta všem opravářům a servisům v okolí. Tato drobná částka slouží k provozu našeho webu a je také zárukou, že máte o zakázku skutečně zájem.

Nojo. Ono se to mění. Já jim tam svého času posílal počítačový monitor a bylo vše zdarma

Tokže děkuji za doplnění

priklad1*
hodnocení

0x

Zkuste požádat Babiše, že vám vláda zakázala chodit ven a musíte hrát fotbal v obýváku, zda vám škodu zaplatěj. Teď je to módní. Kdejakej hospodský brečí a chce náhradu, ba i Hrušínský musel zavřít divadlo. Kde je ten požadavek, že každý má mít našetřeno na 6 měsíců. To radši si zaplatěj Itálii a natahaj sem to svinstvo.

Stejně to nakonec zaplatí daňovej poplatnik

fugass*
hodnocení

0x
Dejte inzerát, já prodal tv s prasklým displejem za 2500. Objednáte svoz ppl a vyzvednou to. Nikam. Nemusíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]