Nejste přihlášen/a.
Mám čtyři roky starý televizor Panasonic. Mám kabelovku. Do dnešního dne bez problému. Dnes odpoledne několikrát vypnul. Normálně jsem ho zapnula ovladačem, ale po zhruba pěti minutách znova. Pak už to bylo častější. Nakonec jsem ho vypnula, aby se něco někde nepřehřálo, i když zjevně nic nehřeje, nekouří, neprská. Co mám dělat? Kde hledat problém?
Díky za rady! Tak bude potřeba servisáka. Jenom kde teď? Nepomohlo ani poctivé vysátí prachu z těch větracích direk vzadu, ani výměna baterií v ovladači. Po vyluxování běžela televize 13 minut. Pak zase vypnula. Dala se nastartovat, to jo. Ale raději jsem ji nenechala běžet, když se tam třeba něco přehřívá... Tak je vypnutá i ze zdi.
Jo, na rámu Tv ani vzadu není žádný dotykový vypinač.
Buďto tam mám "kurvítko" nebo koronavirus
Tomkku, uhlopříčku mám 104cm. Je to velká místnost. I kdybych to chtěla řešit nákupem další telky, kterou bych pak dala vnučce, tak nemohu. Tady je zavřeno.
Aha. Kouknu do MENU. Snad to zvládnu. Já dokonce zpočátku myslela, že mi to někdo přes zeď vypíná.
Nevím, jestli bych si přes e-shop dovedla dobře vybrat. To bych hledala něco malého, co bych pak dala mladejm a tuhle "krávu" si mezitím nechala opravit.
Tak jsem telefonovala od čerta k ďáblu, tak jak mne posílali. A jestli chcete informace v angličtině, zmáčkněte dvojku. Váš hovor bude monitorován. Číslo bylo z přiložené příručky, ozvala se Slovenka, asi Praha/?/ , doporučila centrálu Panasonic Liberec, ti mne odkázali na oblastní servis Ostrava a ti mi dali kontakt na jednoho smluvního od nás, který to těch 115 km odsud k nim do Ostravy zaveze. O to bude dražší oprava /+1000,-/.
A jelikož jsou návštěvy zakázány, tak se mi ozvou, až to bude možné. Počítám, že do léta budu bez Tv. Uf!
Jestli někdy ještě budu kupovat televizor, tak zásadním kriteriem bude dostupný servis!
... jen tak namátkově. O jakou TV se jedná? (model,typ)? Díky. Abych věděl, kterou nekupovat. Momentálně vybírám.
Hurrrá! Vypadá to, že Tomkk měl boží nápad,
kořalkovej. Problém bude zřejmě nakonec v ovladači.
Zatím telka jede non stop už hodinu a půl, když jsem ji pustila a ovladač hned odnesla daleko na druhý konec bytu, jak mi Tomkk poradil.
Zítra budu mít úplnou jistotu. Ještě napíšu.
no vida, vsak ja vam rikal at vytahnete baterie, a az ted jsem si vsiml, ze vy jste je vymenila a ne vytahla to nebylo, co jsem rikal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.