Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, lze nějak získat smazané SMS zprávy v telefonu xiaomi android? Vyzkoušel jsem par aplikací ale nějak nefungují. Předtím jsem SMS nijak nezalohoval ale telefon jsem ani nijak neresetoval atd. Prostě jsem jen smazal něco co jsem nechctěl...Děkuji znalým za pomoc
Smazaná data lze ovšem získat zpět v podstatě jen v krátké době po odstranění.Pokud se telefon dále používá,tak se ta místa,,kde byla uložena,přepíší novými údaji a je konec.Takže i určitá aplikace bude úspěšná jen částečně.
JABRAKA
Xiaomi. Pokud máš zapnutou synchronizaci MIUI tak jsou všechny tam.
Něco z fóra MIUI
Ak si mal Sync tak i.mi.com tam choď do správ a vľavo dole si klikni na trash a mal by si tam mať zmazané sms.
Evidentne sa to tam drží dosť dlho lebo tu vidím aj z 2016
mohu poprosit napsat postup jak se kam dostanu nejsem moc odborník a tu sinchornizaci nevím zda mám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.