Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upgrade na windows 10

Od: petrholub odpovědí: 11 změna:
Zdravím,
Mam problem s aktualizaci z win7 na win10. Win10 se stahne i nainstaluje, ale fázi kdy probíha instalace aktualizaci se to v 15% zastaví a vše se vyruší a mam zase zpátky sedmičku. Na obrazovce se objevi, že chyba nastala ve fázi SAFE_OS. Nevíte někdo co s tím?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud neznáte anglicky, dejte přeložit, třeba v Chrome; návod, jak to řešit...podaří se vám to...

petrholub
hodnocení

Přesněji je to fázi SAFE_OS- REPLICATION_OC

hodnocení

0x

Asi to bude nějaký virus *smich*

Jakým nástrojem to instalujete?

fandaporadny
hodnocení

0x

Měl jsem stejný problém, pokud jsem chtěl zachovat soubory. Až když jsem dal nic nezachovat, proběhlo vše dobře. Uppgradoval jsem takto 3 notebooky a ok.

petrholub
hodnocení

..a když dám zachovat nic, budu pak moct nastavit systém, popř. bude tam po aktualizaci na desítku nějaký prohlížeč? Samozřejmě že svoje soubory jakou jsou fotky, videa, hry.. si zalohuji na externí disk.

fandaporadny
hodnocení

0x

Zdravím ve windows 10 je vestavěn prohližeč Microsoft Edge, ale z něj se nainstaluje třeba Google chrome a pod.

fandaporadny
hodnocení

0x

Stáhnout nástroj Media Creation Tool a v něm dát uppgrade na Windows 10

hodnocení

0x
Rozhodně je lepší čistá instalace, než nějaká aktualizace.
Tudíž bych šel touto cestou.
petrholub
hodnocení

Ještě jeden dotaz ohledně grafické karty. Budu muset pak stahnout nějaké ovladače k ATI Mobility Radeon HD5145, abych pak neměl problém s rozlišením. Jinak děkuji všem za rady.

fandaporadny
hodnocení

0x

Windows 10 si to nainstaloval sám a s rozlišením problém nebyl u všech 3 notebooků. Potom by jsi musel stáhnout ovladač z webu, kdyby náhodou. Určitě ještě někdo poradí.

petrholub
hodnocení

Děkuji Vám moc za rady, už mi běží win10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]