Zdravím, Mam problem s aktualizaci z win7 na win10. Win10 se stahne i nainstaluje, ale fázi kdy probíha instalace aktualizaci se to v 15% zastaví a vše se vyruší a mam zase zpátky sedmičku. Na obrazovce se objevi, že chyba nastala ve fázi SAFE_OS. Nevíte někdo co s tím?
Měl jsem stejný problém, pokud jsem chtěl zachovat soubory. Až když jsem dal nic nezachovat, proběhlo vše dobře. Uppgradoval jsem takto 3 notebooky a ok.
petrholub
..a když dám zachovat nic, budu pak moct nastavit systém, popř. bude tam po aktualizaci na desítku nějaký prohlížeč? Samozřejmě že svoje soubory jakou jsou fotky, videa, hry.. si zalohuji na externí disk.
Rozhodně je lepší čistá instalace, než nějaká aktualizace. Tudíž bych šel touto cestou.
petrholub
Ještě jeden dotaz ohledně grafické karty. Budu muset pak stahnout nějaké ovladače k ATI Mobility Radeon HD5145, abych pak neměl problém s rozlišením. Jinak děkuji všem za rady.
Windows 10 si to nainstaloval sám a s rozlišením problém nebyl u všech 3 notebooků. Potom by jsi musel stáhnout ovladač z webu, kdyby náhodou. Určitě ještě někdo poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.