Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mam problem s aktualizaci z win7 na win10. Win10 se stahne i nainstaluje, ale fázi kdy probíha instalace aktualizaci se to v 15% zastaví a vše se vyruší a mam zase zpátky sedmičku. Na obrazovce se objevi, že chyba nastala ve fázi SAFE_OS. Nevíte někdo co s tím?
Mam problem s aktualizaci z win7 na win10. Win10 se stahne i nainstaluje, ale fázi kdy probíha instalace aktualizaci se to v 15% zastaví a vše se vyruší a mam zase zpátky sedmičku. Na obrazovce se objevi, že chyba nastala ve fázi SAFE_OS. Nevíte někdo co s tím?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Pokud neznáte anglicky, dejte přeložit, třeba v Chrome; návod, jak to řešit...podaří se vám to...
fandaporadny
0x
Měl jsem stejný problém, pokud jsem chtěl zachovat soubory. Až když jsem dal nic nezachovat, proběhlo vše dobře. Uppgradoval jsem takto 3 notebooky a ok.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]