Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakej film v HD pustit během koronaviru?

Od: 22aa odpovědí: 16 změna:

Dobrý den.

Rozbil jsem prodlužovačku a nemám ani 1 zásuvku a nevím jakej film na placaté televizi v hd místo vakuové staré televize v sd.

Prosím nevíte jakej film v hd pustit během nemoci COVID-19 když na starou televizi nemám ani zásuvku ani prodlužovačku?.

Děkuji. 22aa.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dost zmatený dotaz. Pusťte si co vás baví.

mark223
Tenhle moula se na stejnou otázku ptá pořád dokola, je to známý troll. Dělá si z vás srandu a za chvíli se na totéž zeptá znovu. Jeho oblíbený dotaz je "na jaký full HD film se mám dívat na mp3 přehrávači"

fugass*
hodnocení

1x
Kvalita sd nebo hd nebo fullhd nemá vliv na kvalitu filmu. Brak je brak i ve 4k. Aspoň napište druh co máte rád.

hodnocení

1x

Tři oříšky pro Popelku, Hvězdné války... Nebaví Vás? No tak jakýkoliv jiný. Jak máme tušit, co se Vám líbí? *zed*

dolga2

Já bych doporučila Honzíkovu cestu.

Je to film odpovídající kategorii, znění tohoto dotazu, takže nepochybně bude shlédnut s nadšením...

@dolga2 Myslíte, že to zvládne? Nebyla by lepší sázka na jistotu... tedy Teletubbies? *smich*

hodnocení

1x
No hlavně si nepouštějte Vlak smrti (Derailed) s van Dammem.

hodnocení

1x
Nejde o jeden film.
Jak tak pozoruju situaci, spíše se poptejte po dobrým seriálu o více dílech a ať má aspoň 10 řad.
Ten moribundus nás ještě chvilku bude zlobit.

hodnocení

1x

Smrtící epidemie

*smich*

Nebo snímek, na kterém spolupracovali i Španělé, což je si myslím docela cool

Smrtící virus

hodnocení

1x

Přejezd Kassandra. Film, který přesně pasuje na současnou situaci.

hodnocení

0x

Aby ste mohli niečo sledovať, budete potrebovať aspoň tú jednu zásuvku.Alebo je tá placka na baterky?

22aa
hodnocení

Problém vyřešen. Moje sestra mi koupila prodlužovačku takže konečně můžu koukat na starou tv.

25.03.20 14:12
o. K.

Tak jo. Já jen furt nechápu, proč jste se nemohl koukat na novou TV, případně proč nešla stará TV jednoduše připojit místo té nové. *nevi*

merk223
Pochopíte až se vás na to samé zeptá po 150té... To přijde

karel556*
hodnocení

0x
Zapomeň na COVID-19 a pusť si co chceš, televizi placatý nebo CRT je to u zádele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]