Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČT3 naladit manuálně

Od: rijan® odpovědí: 39 změna:

Nemohu nikde zjistit frekvenci nového kanálu ČT3 abych ho mohl naladit manuálně a nemusel přeladit úplně všechno automatem a pak to zase rovnat do svého pořadí. Moje Tv dříve uměla nový program zařadit sama, ale STB to neumí. Přijímám přes antenu.

Díky za rady.

doplněno 23.03.20 11:35:

Děkuji za odpovědi - potvrzuji, je to kanál 26, 514000 KHz.

ČT3 naladit manuálně

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

manas
hodnocení

5x

ČT3 vysílá na 26 kanálu, frekvence 514 Mhz. Ale pouze v DVB-T 2 v přechodové síti 11.

111®
hodnocení

3x

zkuste frekvence 514000kHz nebo 730000kHz

hodnocení

3x

Dal jsem na TV ruční ladění, nastavil kanál 26, nabídlo mi to seznam programů co to našlo, mezi nimi jsem vybral ČT3 a ten si uložil.

111®

jenže ne každý má stejnou TV, takže i laděníí se liší

To já samozřejmě vím, já napsal obecně, jak by to mohlo jít udělat. Když je typ TV či settopboxu tajemstvím, tak se konkrétně radí těžko :)

hodnocení

1x

CT3 je součást multiplexu a ten teprve má nějakou frekvenci.

Předpokládám, že CT3 je v multiplexu s CT1,2,24 nebo v multiplexu s Dckem.

Přelaďte. Je to snažší.

Jinak je v multiplexu 21 a na přechodné síti 11

priklad1*

Co to je MUX 21

MUX 21 je finální multiplex s programovým obsahem české televize.

111®
hodnocení

1x

@kimba: a lovíte to Mystery na antéhu nebo UPC? Mám totiž jeden pozntek:u UPC jde přesto, že logicky je to kabelovka takkaždý ladí automaticky KABEL , jde naladit TV programy také jako ANTTÉNA a v jednom balíku Mystery je a v druhém není...neptejte se proč..

UPC vysílá základní balík programů duplicitně ve formátu DVB-T. Je to pro ty zákazníky, kteří mají zakoupený pouze Internet, ti mají tuto nabídku zdarma a nepotřebují k jejímu příjmu žádný speciální STB. Kmitočty těchto kanálů v současné době nejsou zveřejněné.

Pro majitele UPC STB (a majitele televizorů vybavených příjmem DVB-C) se samozřejmě vše vysílá také ve formátu DVB-C.

111®

kmitočty se dají zjistit...a naladím oba příjmy.

Samozřejmě, na čučáku to zjistím. Ale před lety to mívali i zveřejněné ve frekvenčním plánu.

111®

když si řekneš tak ti to pošlou...

Fakt? Oni mají i jiné dokumenty než jsou na webu? Ale v principu mne to zase tak moc nezajímá, televizor si to bez problémů najde a to mi stačí.

111®

jo , já se přestěhoval a mám UPC a jak jsem dal ladit aut. tak nejakejch 200 kanálů, tak jsem si nechal polsat muxy vybral si a ladil ručně

111®
hodnocení

1x

frekvence UPC
634000kHZ=N.Gold, N.Action, N.Cinem.,Nov2, Prim.Love, Pri.Zoom,Pri.Cool

650000= ORF1,ORF2,

658000=čt1,čt2,Nova, Prima,čt24, čt sport,

666000=Rero Music, Barandov TV

674000=NOE

682000=Sport5

690000=Rebel2, Barandoc News

754000=Šlagr 2, Relax, RegionTV.cz, Šlagr TV

778000=JOJ, Barnd.Krimi, Kino Barand.

Tak to mám já...možná to máte jinak

@111 To jsou kanály ysílané v systému DVB-C - přehled je upc.cz/...

Kanály vysílané systémem DVB-T jsou kolem 482 Mhz

111®

no tak až se mi bude chtít tak to na USB TV naladím opíšu a doplním..myslím DVB-T

ale snad se to někomu může hodit

111®
hodnocení

1x

frekvence UPC laděno jako ANTENA:
474000kHZ=čt2, čt24, ART, čt sport, ČT1JM, reginy+

482000kHz=Nova, Prima,Bar.TV, Nova Cin., Pri.Cool, Ocko, Nov.Actin

490000kHz=čt1, JOJ, Pri.Max, Pri.Krimi, Pri.Comedy Central

506000kHz=Pri.Love,Nova2, Pri.ZOM, Nov.Gold, Relax, ŠlagrTV, regional. televize

514000kHz=Kino Barandov, čt3, Baran.Krimi,Sport5, Seznam.cz, Ocko Star, CS Mystery, Rebel, Šlagr TV
522000kHz=NOE, Ocko Expres, ReroMusic, MnauTV, TV Slovácko, PolarTV

tak jsem to naladil v Brně.

hodnocení

0x

Nevím jaký settopbox máte...

v nastavení můžete dát automatické aktualizace kanálů, pokud umí. Nebo zkusit ruční ladění kanálů... a pokud ani to settopbox neumí, tak jak říkáte začít všechno od začátku, ale to je mi divné, že by to jinak nešlo. Pořádně proklikejte menu.

hodnocení

0x

Fajn, díky zdejším radám jsem ČT3 naladil na 26. kanálu. Nevěděl by prosím někdo, na kterém kanálu teď vysílá CS Mystery? Děkuji !

anezka*

CS Mystery je na kanále 21

roman*

Jde naladit čt3 na upc

V Královéhradeckém kraji mi na kanále 21 CS Mystery nenajde.*plac*

manas

pro kimba: CS Mystery by mělo být na 24 kanálu DVB-T2 přechodová síť 13 a nebo 50 kanál v DVB-T regionální síť 7

Pro manas: Děkuji za snahu, ale nepomohlo ! Zkusil jsem zazálohovat stávající setříděné programy na flešku a pak dal Automatické ladění. Jenže CS Mystery/Kinosvět to vůbec nenašlo ! Pak jsem vrátil programy z flešky do původního stavu. *plac*

manas

pro kimba: záleží v kterém jste přesně místě a kam máte nasměrovanou anténu. 24 kanál vysílá z Chlumu u H.K. a má výkon jen 10 kW a 50 kanál je z Černé hory- rozhledna s výkonem 20 kW. Zkuste v manuálním ladění nastavit tyto kanály a uvidíte zda máte vůbec nějaký signál. Já jsem nedaleko Pardubic a na anténu s předzesilovačem chytám i polské dva Muxy z Krkonoš Snežné jámy.

hodnocení

0x

U nás je CT 3 na č.30 v nabídce - dle UPC.

V nabídce čeho?

Myslí EPG asi
111®

no to by mohlo být

@111: TV chytám na anténu. To drahé připojení od UPC nehodlám platit, stejně koukám jen na pár základních programů.

111®

no a já neměl moc na vybranou, po přestěhování jsem v místě téměř bez signálu...

jean*
hodnocení

0x

Jednoduše dejte tam auromatické vyhledávání a nejde vám to všechny aktuální kanaály i CT3. Předpokládám,že posloucháte TV přes anténu.

doplněno 30.03.20 23:31:

Nejsem hloupý,předpokládám,že si to umí uspořádat tak jak potřebuje nebo bymazat nepotřebné. Jsem přítel pořádku a udržuji ho i v tomto. Určitě to jde u každého přístroje.

priklad*

Jasně takhle laděj ti co pak brečej jakej binec naladili a že tam mají některé stanice několikrát a nekoukatelné.

priklad1*

Asi zas tak moc chytrý nebudeš. Nebudu řešit STB je jich moc a já mám jeden. Ovšem v takové TV od LG nevymažeš nic. Radši upřesním tak 3 roky starý model a starší. Teď už se třeba polepšili, ale moc bych tomu nevěřil.

Nepíšu přesně že nevymažeš. Továrním nastavením vymažeš všechno.

111®
hodnocení

0x

no vymazat u všech to nejde, maximálně nezařadit mezi Oblíbené které pak seřazuješ..třeba Philips, špatný kup

priklad1*

LG taky. Navíc třeba u satelitního tuneru nepotřebné naladěné stanice je nutno třeba přesunout až na konec a zamknout, aby nepřekažely. I ty placené HBO a další. Stává se, že Skylink něco změní, třeba na kmitočet té placené dá stanici neplacenou a doporučí přeladit. Jenže po preladění i nenajdu. Ona tam je, ale zamknutá. Když tu placenou mohu vymazat a pak dojde ke změně, přeladím a ta neplacená se mi naladí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]