Nejste přihlášen/a.
Nemohu nikde zjistit frekvenci nového kanálu ČT3 abych ho mohl naladit manuálně a nemusel přeladit úplně všechno automatem a pak to zase rovnat do svého pořadí. Moje Tv dříve uměla nový program zařadit sama, ale STB to neumí. Přijímám přes antenu.
Díky za rady.
Děkuji za odpovědi - potvrzuji, je to kanál 26, 514000 KHz.
UPC vysílá základní balík programů duplicitně ve formátu DVB-T. Je to pro ty zákazníky, kteří mají zakoupený pouze Internet, ti mají tuto nabídku zdarma a nepotřebují k jejímu příjmu žádný speciální STB. Kmitočty těchto kanálů v současné době nejsou zveřejněné.
Pro majitele UPC STB (a majitele televizorů vybavených příjmem DVB-C) se samozřejmě vše vysílá také ve formátu DVB-C.
Fakt? Oni mají i jiné dokumenty než jsou na webu? Ale v principu mne to zase tak moc nezajímá, televizor si to bez problémů najde a to mi stačí.
jo , já se přestěhoval a mám UPC a jak jsem dal ladit aut. tak nejakejch 200 kanálů, tak jsem si nechal polsat muxy vybral si a ladil ručně
frekvence UPC
634000kHZ=N.Gold, N.Action, N.Cinem.,Nov2, Prim.Love, Pri.Zoom,Pri.Cool
650000= ORF1,ORF2,
658000=čt1,čt2,Nova, Prima,čt24, čt sport,
666000=Rero Music, Barandov TV
674000=NOE
682000=Sport5
690000=Rebel2, Barandoc News
754000=Šlagr 2, Relax, RegionTV.cz, Šlagr TV
778000=JOJ, Barnd.Krimi, Kino Barand.
Tak to mám já...možná to máte jinak
@111 To jsou kanály ysílané v systému DVB-C - přehled je upc.cz/...
Kanály vysílané systémem DVB-T jsou kolem 482 Mhz
no tak až se mi bude chtít tak to na USB TV naladím opíšu a doplním..myslím DVB-T
ale snad se to někomu může hodit
frekvence UPC laděno jako ANTENA:
474000kHZ=čt2, čt24, ART, čt sport, ČT1JM, reginy+
482000kHz=Nova, Prima,Bar.TV, Nova Cin., Pri.Cool, Ocko, Nov.Actin
490000kHz=čt1, JOJ, Pri.Max, Pri.Krimi, Pri.Comedy Central
506000kHz=Pri.Love,Nova2, Pri.ZOM, Nov.Gold, Relax, ŠlagrTV, regional. televize
514000kHz=Kino Barandov, čt3, Baran.Krimi,Sport5, Seznam.cz, Ocko Star, CS Mystery, Rebel, Šlagr TV
522000kHz=NOE, Ocko Expres, ReroMusic, MnauTV, TV Slovácko, PolarTV
tak jsem to naladil v Brně.
Fajn, díky zdejším radám jsem ČT3 naladil na 26. kanálu. Nevěděl by prosím někdo, na kterém kanálu teď vysílá CS Mystery? Děkuji !
pro kimba: CS Mystery by mělo být na 24 kanálu DVB-T2 přechodová síť 13 a nebo 50 kanál v DVB-T regionální síť 7
Pro manas: Děkuji za snahu, ale nepomohlo ! Zkusil jsem zazálohovat stávající setříděné programy na flešku a pak dal Automatické ladění. Jenže CS Mystery/Kinosvět to vůbec nenašlo ! Pak jsem vrátil programy z flešky do původního stavu.
pro kimba: záleží v kterém jste přesně místě a kam máte nasměrovanou anténu. 24 kanál vysílá z Chlumu u H.K. a má výkon jen 10 kW a 50 kanál je z Černé hory- rozhledna s výkonem 20 kW. Zkuste v manuálním ladění nastavit tyto kanály a uvidíte zda máte vůbec nějaký signál. Já jsem nedaleko Pardubic a na anténu s předzesilovačem chytám i polské dva Muxy z Krkonoš Snežné jámy.
Jednoduše dejte tam auromatické vyhledávání a nejde vám to všechny aktuální kanaály i CT3. Předpokládám,že posloucháte TV přes anténu.
Nejsem hloupý,předpokládám,že si to umí uspořádat tak jak potřebuje nebo bymazat nepotřebné. Jsem přítel pořádku a udržuji ho i v tomto. Určitě to jde u každého přístroje.
Jasně takhle laděj ti co pak brečej jakej binec naladili a že tam mají některé stanice několikrát a nekoukatelné.
no vymazat u všech to nejde, maximálně nezařadit mezi Oblíbené které pak seřazuješ..třeba Philips, špatný kup
LG taky. Navíc třeba u satelitního tuneru nepotřebné naladěné stanice je nutno třeba přesunout až na konec a zamknout, aby nepřekažely. I ty placené HBO a další. Stává se, že Skylink něco změní, třeba na kmitočet té placené dá stanici neplacenou a doporučí přeladit. Jenže po preladění i nenajdu. Ona tam je, ale zamknutá. Když tu placenou mohu vymazat a pak dojde ke změně, přeladím a ta neplacená se mi naladí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.