Dobrý den, máme v rodině jeden neomezený paušál. Já jej nemám, šlo by to nějak udělat, abych se s přítelem, který má neomezený telefon mohla propojit a volat přes něj na dálku? Nějaká apka na to, že by on vytočil můj telefon a pak volané číslo a já bych si hovor vyřídila? Děkuji
V době, kdy má skoro každý data, nebo sedí na wifi je asi snažší volat zdarma přes aplikaci, např. whatsapp. doplněno 23.03.20 10:40: Ne, pouze na telefony, které mají také nainstalovaný WhatsApp.
nano
Ano na WiFi jsem často, přes ten WhatsApp jde volat na mobilní čísla i pevné linky zdarma? Děkuju
Stačí mít na obou stranách mít chytrý telefon a aplikací Whatsapp, nebo si zřídit účet u Odorik a na obou stranách mít aplikaci CsipSymple. Přes Odorik se nechá velice levné volat i na jiné mobily.
No tak jediná možnost co tu padla je konferenční hovor, kdy by to slyšeli všichni, ale to by nevadilo. Zkoušeli jsme to, ale než se to vše spojí trvá 2-3 vteřiny, nejde to vytočit tak aby tam ta prodleva nebyla? Někdo je schopen na té třetí straně mi to totiž za 3vteřiny položit. Děkuji
Inu...tak přítel zavolá nejdříve té druhé straně...a pak teprve V8m (Vy to přece nepoložíte).
Jistě, je to krkolomné...a nepohodlné..ale když chcete volat zadarmo..
Nebo si prostě pořiďte také neomezený tarif.
Já tohle "vykecávání" nepochopím (nepochopím, že by to člověka mělo finančně zruinovat). Ještě před rokem jsem měl (a více mých kolegů) běžný tarif a měsíční útrata za (pracovní+soukromý telefon) byla cca 280Kč.
nano
Ono se nejedná o vykecávání, ale volání doktorům, úřady, školka. O neomezeném tarifu za 280Kč nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.