Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde rozjet notebook

Od: sklar® odpovědí: 10 změna:

dobry den .kluk ma notebook lenovo po spusteni se tam ukaze zese ma pocitac restartovat a nejde restart porad to načitá,, nevi nekdo co tam muze byt za chybu?

doplněno 23.03.20 08:02:

myslim si ze tam odesla pamet a nebo hardisk,,

Nejde rozjet notebook

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

kuk do BIOS jestli je nastaveno bootování z HDD

dolga*

Dobrá rada - jednou jsem to také udělala, známý to nastavil na bootování z CD a dal CD s Windows 7 a dal opravit operační systém. Pak jsem k tomu přišla já a nic.

Šla jsem tedy do biosu a nastavila bootování z HDD. A od té šlape normálně a rychle.

hodnocení

1x

Pokusil by som nb spustiť v núdzovom režime.

dolga*

I to by mohlo pomoci - do nouzového režimu, pak dát - spustit v normálním režimu, nebo tak nějak a windows restartuje a opraví se.

hodnocení

0x

Pro začátek bych zkusil "tvrdý restart"..tedy nečekat na automatické restartování, ale NB k restartu donutit dlouhým podržením vypínacího tlačítka (resp. NB se vypne..a potom ho znovu zkuste zapnout). Možná se chytí.

Pokud ne:

support.microsoft.com/...

Ale to asi sami nezvládnete..

hodnocení

pridrzel jsem dlouze vypinaci tlacitko a naskocilo tam tady to a zatim se to nechce rozjet,

Nejde rozjet notebook #2

To může trvat delší dobu...dle toho jak výkonný NB je..

Asi s tím "mladej" něco vyváděl (a já vím co děti dovedou) a sám neví co..a to je vždy nejhorší.

Ta hláška v podstatě znamená, že Windows nemá z čeho bootovat systém (z jakého přesně důvodu, to je otázka..., asi by teoreticky i mohl být poškozený HDD, nebo se synátor matlal v biosu..a něco špatně nastavil).

Zkuste z něj dostat, co přesně dělal, když se mu to stalo..

mathew
hodnocení

0x

Nejlepší bude to rovnou přeinstalovat, protože šance, že se to chytí samo je dost mizivá, když nepomohlo několik restartů... Osobně si myslím, že je to jenom SW vada a jinak tomu nic není

hodnocení

nic nejde rozjet dekuji ze jste me radily. kluk to ma do konce roku v zaruce tak to odnese reklamovat,,

dolga*
hodnocení

0x

Na jaký internet máte připojení?

Wifi? Není tam někde chyba?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]