Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WhatsApp posílání zpráv a fotek

Od: jirkajc® odpovědí: 7 změna:

Chtěl jsem se zeptat,zda je zdarma i posílání zpráv ,fotek případně hovor z českého čísla do Afriky - Kamerun na jejich čísla. Jsem připojen na wifi...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kukisek
hodnocení

5x
Na WhatsAppu by to mělo být vše zadarmo
mark223
A to platí obecně pro všechny online komunikátory, nejen whatsapp ale třeba Skype, viber, telegram, signal, hangouts, messenger, atd...

hodnocení

4x
Z wifi je posílání všeho přes WhatsApp zadarmo. Zrovna teď jsem asi hodinu kecal se ségrou v Americe.

karel556*
26.03.20 20:41
hodnocení

2x

Ano je.

joudic*
hodnocení

2x
ano, ale hovor je nepouzitelny, jak audio hovor tak videohovor.. pokud si chcete rozumet slova, tak messenger je oproti whatsapp, jako bmw vs skoda favorit, mam rad cisty hovor a ne cvrlikani a vystup jak z 10m kovove roury

hodnocení

0x

Zadarmo? V dnešní době zadarmo? To už jsou takové vymoženosti?

mark223
Ne doslova, samozřejmě platíte za své internetové připojení ale v rámci něj už je používání těchto online komunikátorů obvykle bez dalších poplatků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]