Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám dotaz ohledně zapojení pir čidel.
NEDIS PIRII40WT
Lze je zapojit do série? Jedno pir umístí na začátek schodiště a druhé nakonec
Mám dotaz ohledně zapojení pir čidel.
NEDIS PIRII40WT
Lze je zapojit do série? Jedno pir umístí na začátek schodiště a druhé nakonec
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
tomcat*
No nesmysl... Jak to jinak vyřešit. Potřebuji při detekci pohybu sepnout osvetleni schodů až nahoru(2ramena a podesta). To samé pri detekci dolů... Jde mi o to aby se cidlo nevyzkratovalo pokud mu přijde napětí z druhého..
Nesmysl to je, protože jak říkám, pokud by byly v sérii, musely by být zapnutá čidla obě, aby světlo svítilo. Takže by se vám rozsvítilo světlo až byste došel na druhý konec chodby, a to jen za předpokladu, že by mezitím první čidlo nerozeplo. Potřebujete je zapojit paralelně, aby svítilo světlo při sepnutí libovolného čidla. Ovšem na to se dle mě dvouvodičová čidla nehodí. S třívodičovými se spínacím relé by určitě problém nebyl, sám je takto provozuju. Paralelně.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]