Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulozeni nastavení satelitu

Od: hanick odpovědí: 7 změna:

Mám již několik let satelitní přijímač AB Cryptoworks 600HD. Zaplatila jsem si balíček programů od Skylink a tak jsem si je doinstalovala. Nyní mi ale přestaly běžet i základní programy! Nyní satelit funguje takto: zapnu a i na základních programech se mi objeví nápis kódovaný signál (nefungeje ani čt24). Dám instaci a nastavím hodnoty pro ČT1, ČT24... a opět mi základní programy a některé programy z balíčku fungují. Když satelit vypnu a zapnu, tak se opět oběví upozornění kodovaný signál a musím opět zadat hodnoty pro ČT...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tuna nájdete odkaz na stiahnutie návodu na obsluhu. Odkaz je funkčný.

euronics.cz/...

doplněno 22.03.20 12:15:

Akú mate kartu? Ak je to M7 od skylinku,tak nefunguje v univerzálnych čítačkach. Ten váš satelitný príjimač je ňou vybavený. Vždy je lepšie kúpiť sat.príjimač s voľným slotom pre dekodovací modul. Uveďte značku a model vášho televízora,možno je aj vybavený sat. tunerom.

hanick
hodnocení

Takže jsem dnes vše zkusila přesně podle návadu a problém trvá dál :(

priklad1*

Třeba Cryptobox má mít v menu možnost přepnutí kódování. Možná jen alternativní Firmware. Potom choděj i stanice s CAIDem 096 jako Prima Krimi, Seznam, Šlágr 2 a další.

Nejvíc se kupují satelity s Univerzální čtečkou. Možná že to kupci nevědí jak je výhodná karta ICE. Koupí M7 a pak ještě musejí dokoupit do slotu (pokud ho má) modul. Kdysi jsme měli do každého satelitu kartu. Teď se karta kvůli SERPO přenáší. No a zbývající ICE karty nejdou na odbyt. A to je jednou ročně přes SMS za 25 Kč držím při životě

hanick
hodnocení

Já nepřidávala nové satelity do seznamu, ale přepisovala stále ten jeden stejný :-D moc děkuji za odkaz na návod, když jsem tam zahlédla položku seznam satelitů, hned mi to docvaklo :)

fugass*
hodnocení

0x
Zkuste kontaktovat podporu Skylink. Řešil jsem to samé s jiným přijímačem a pomohli. Snad vám pomohou i když máte starší kousek.

jirib
hodnocení

0x
Je čas vyměnit přijímač...problém se softwarem,firmware,čtečkou...a kartou.

hanick
hodnocení

Kdyby někdo měl stejný problém-stávající progamy přestaly jít, protože v nastavení anteny jsem omylem změnila diseq 1.0 z LBN2 na auto. To že některé kanály nefungují je způsobené starým satelitním přijímačem. Všem mnohokrát děkuji za odpověď :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]