Nejste přihlášen/a.
Mám již několik let satelitní přijímač AB Cryptoworks 600HD. Zaplatila jsem si balíček programů od Skylink a tak jsem si je doinstalovala. Nyní mi ale přestaly běžet i základní programy! Nyní satelit funguje takto: zapnu a i na základních programech se mi objeví nápis kódovaný signál (nefungeje ani čt24). Dám instaci a nastavím hodnoty pro ČT1, ČT24... a opět mi základní programy a některé programy z balíčku fungují. Když satelit vypnu a zapnu, tak se opět oběví upozornění kodovaný signál a musím opět zadat hodnoty pro ČT...
Tuna nájdete odkaz na stiahnutie návodu na obsluhu. Odkaz je funkčný.
Akú mate kartu? Ak je to M7 od skylinku,tak nefunguje v univerzálnych čítačkach. Ten váš satelitný príjimač je ňou vybavený. Vždy je lepšie kúpiť sat.príjimač s voľným slotom pre dekodovací modul. Uveďte značku a model vášho televízora,možno je aj vybavený sat. tunerom.
Třeba Cryptobox má mít v menu možnost přepnutí kódování. Možná jen alternativní Firmware. Potom choděj i stanice s CAIDem 096 jako Prima Krimi, Seznam, Šlágr 2 a další.
Nejvíc se kupují satelity s Univerzální čtečkou. Možná že to kupci nevědí jak je výhodná karta ICE. Koupí M7 a pak ještě musejí dokoupit do slotu (pokud ho má) modul. Kdysi jsme měli do každého satelitu kartu. Teď se karta kvůli SERPO přenáší. No a zbývající ICE karty nejdou na odbyt. A to je jednou ročně přes SMS za 25 Kč držím při životě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.