Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde umí přetočit starý film "8" na DVD

Od: alena3010

Dobrý den, kdo mi poradí kde umí přetočit starý film "8" snad natočeno na kameře ADMIRAL (před 35 lety) na DVD nebo alespoň na videokazetu? Moc děkuji za odpovědi. Alena

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Např: www.myfilm.cz/vid/... bude toho víc, zkuste google www.google.cz/#hl/...;)

kamera11
hodnocení

0x

Promítnout projektorem na 8mm film na formát A4 (může být i větší) a Digi kamerou v ose masnímat. Zvuk (rachot) se poté smaže

v editoru při zpracování videa a nahradí jakoukoliv muzikou. N aeditaci stačí i program co nabízí Windows-Movie Maker.

Díky, kamero11, ptal jsem se v jiném vláknu a nakonec jsem na můj problém našel odpověď zde. Mám srolované orig. stříbrné plátno cca 80 x 80 cm, ale podle Tvé rady budu promítat z menší vzdálenosti na trochu větší rozměr než A4. A hlavně DVD kameru dám do osy.

Máte to vykoušené? Není problém v synchronizaci snímků 12/s vs. 25/s? Rád bych si nasnímal staré filmy, ale tuším problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]