Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde umí přetočit starý film "8" na DVD

Od: alena3010 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, kdo mi poradí kde umí přetočit starý film "8" snad natočeno na kameře ADMIRAL (před 35 lety) na DVD nebo alespoň na videokazetu? Moc děkuji za odpovědi. Alena

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Např: www.myfilm.cz/vid/... bude toho víc, zkuste google www.google.cz/#hl/...;)

kamera11
hodnocení

0x

Promítnout projektorem na 8mm film na formát A4 (může být i větší) a Digi kamerou v ose masnímat. Zvuk (rachot) se poté smaže

v editoru při zpracování videa a nahradí jakoukoliv muzikou. N aeditaci stačí i program co nabízí Windows-Movie Maker.

Díky, kamero11, ptal jsem se v jiném vláknu a nakonec jsem na můj problém našel odpověď zde. Mám srolované orig. stříbrné plátno cca 80 x 80 cm, ale podle Tvé rady budu promítat z menší vzdálenosti na trochu větší rozměr než A4. A hlavně DVD kameru dám do osy.

Máte to vykoušené? Není problém v synchronizaci snímků 12/s vs. 25/s? Rád bych si nasnímal staré filmy, ale tuším problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]