Dobrý den mám reproduktor na kterém je zesilování a zeslabování tlačítky a povedlo se mi sehnat kolečko na točení akorát že to má jenom dvě jedno + a - a na reproduktoru je na každém tlačítku + a - zvlášť a nevím jak mám přiletovat dráty prosím o radu
Vůbec nijak. To kolečko funguje na úplně jiném principu, než ta tlačítka, není to jen o drátkách.
Možná, kdybys sem dal fotku zařízení, budeme mpoudřejší.
doplněno 18.03.20 19:36:
@reprak: Tyhle fotky jsou k ničemu. Myslel jsem fotku toho přístroje, ne jeho střev.
Na tom, co jsem ti už napsal, se vůbec nic nemění. Jen to, že to "kolečko" je potenciometr regulace hlasitosti, navíc kombinovaný, protože má 6 vývodů (+ 2 upevňovací). Smiř se s tím, že tak jak si to představuješ (jako Hurvínek válku) to prostě nejde.
To nelze, každá ta součástka funguje zcela jinak, stejně tak i obvody, které ovládají. Je to podobný nesmysl, jako kdybyste chtěl například nahradit skládací metr teploměrem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.