Nejste přihlášen/a.
dobrý den všem,
dlouho vybírám a hledám vhodný set top box pro pozemní vysílání... moje pozadavky :
1. konektor scart (pro pripojeni starsi TV)
2. velmi citlivý tuner set top boxu vhodný pro dálkový příjem
3. monost připojení internetu /RJ45/ pro napr youtube a pod... ale není zásadní
mnoho pristroju vykazuje vady viz ruzne reference-prehrívání, sekání obrazu, nefunkcnost youtube a jiných aplikací...
proto se ptám nekoho kdo tomu opravdu rozumí a doporucí dobrý přístroj
technisat je ok ale je tam problém s nefunkcnosti youtube ani výrobce nemá moc zájem resit
dekuji moc
Asi sledujete recenze na Heurece. Ani jeden přístroj se nevyhnul negativním recenzím. Často jde však o hlouposti - malé písmo na návodu, malá tlačítka na ovladači atd. Instaloval jsem 4 přístroje: Tesla 320, Tesla 310, Strong 8209 a Thomson (model si nepamatuji). Všechny zatím pracují bezvadně. Strong jsem připojoval v místě se slabším signálem, nenaladil multiplex č.1. Nahradil jsem ho Thomsonem a ten zvládl všechny čtyři MUXy bez problémů.
tak jsem hledal dál a dál anic nemohu najít, opravdu takoý set top box neexistuje?
1. scart konektror
2. funkcni webový prohlížeč kde jde přehrát videa na stránkách
samozrejme aby se set top bpx nepřehříval, nesekal, mel dobrý tuner(citlivost)
diky moc
A co takhle hodinky s vodotriskem. Že jsi nastudoval recenze. Blbost. Nikde se nepsalo ani o jednom STB s webovým prohlížečem. Jedině bych vsadil na STB s Androidem. Ale to už je hybrid
citlivost se dnes u ničeho neuvádí v mikroVoltech, maximálně v dB a vyhovující je -77dB , ale to vám napíše skoro kždý výrobce ale asi nezaručí , Zkuste pohleda Dtest.cz
dobrý den všem
tak se vše mění a mám jediný dotaz, exsituje nejaký set top bpx na pozemní vysílání nebo i kombo se setalitním - je to jedno, který umoznuje sledovat vide z netu? napr toto : utv.ro/...
zda je to vubec realne a mozne? a pokud ano jaký na to prijímač...
diky
asi hledat STB co umí i HBBT2, ale neručím za to...tedy pracovat s internetem..
oprava HbbTV
dekuji vše ma příspěvky...
tak laboruji s formuler F4 turbo, prijem pozemnich i satelitnich jde bezvadne i HbbTV funguje jak má... ale jinak si neporadím s přehráním videí z netu... nechci nic jiného nez si pustit na TV live to co je na webu...a zatím hledám jak na to bohužel návody na to nejsou (enigma2, openatv 6.4 nainstalován...a propoení s notasem mi nejde aby se nemuselo vse nastatvovat pomocí DO..
napr toto : utv.ro/... takových live programů free je celá řada z celho světa...jde o to je jen přehrát na TV abych to nemusel sledovat na notasu
jinak tento přístroj má i A/V výstup tak lez pripojit na starou TV ( video-zlutý, zvuk červený, bílý) nemusí byt tedy scart ani zádný prevodník HDMI-scart...
diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.