Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tesla TE 300

Od: adamm1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám koupetý set top box, naladil jsem vše ok, dva dny šel v pohodě a dneska jsem chtěl zapnout a nereaguje... Zapnutí svítí vše ok, ale nereaguje, na panelu svíti jen ON (asi to tak vypadá že to je ON)... je možné že je rozbitý? Nebo nápad jak ho rozjet?

Díky

doplněno 16.03.20 08:40:

nereaguje na ovladač nic

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pro začátek bych ho zkusil na chvíli vypojit ze zásuvky a zase zapojit a zapnout ;)

A na TV zkontrolovat, že je přepnuta na správný vstup.

Některé levné settopboxy prostě občas zamrznou, bohužel...

hodnocení

0x

Zkuste ovládací tlačítka přímo na stb. Měl jsem v ruce už 2 Tesly, u kterých nešlo DO. Jinak se jedná o docela povedený levný stb.

Pokud stb odmítá komunikovat, reklamujte ho. Dost prodejců toto řeší výměnou kus za kus. Tedy pokud od koupě neuběhly týdny, ale max. pár dní.

Po vašem doplnění to tipuji skutečně na vadu ovladače (DO).

dolga*

Já mám jednu telku novou a jednu, ke které jsem musela koupit setbox a zrovna včera se mi stalo to samé.

Tak jsem zavolala klukovi a on mi říkal, že tam někdy dávají nic moc baterky a že abych si vyměnila baterky.

A fakt - pak už to zase šlo.

paaja
hodnocení

0x
Podařilo se vám to někomu zprovoznit? Mám stejný problém. Stb nelze ovládat ani dálkovým ovladačem ani přímo na přístroji

paaja
hodnocení

0x

... tak jsem ho reklamoval a přesně po měsíci (!) reklamace vyřízená s výsledkem "neopravitelné" *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]